De afgelopen weken zien wij eindelijk weer veel waardestijgingen van veel cryptocoins voorbij komen en hopelijk kan deze trend zich de komende weken voortzetten. Hoewel de meeste munten het moeilijk vinden om door te schieten , doet TRON er echter alles aan de positieve vibe die er nu is in de cryptowereld over te brengen naar haar eigen digitale munt TRX.

Waarnemers die de recente TRON-beweging in de wind hebben geslagen, hebben benadrukt dat de cryptocurrency op het punt staat een grote ontwikkeling door te maken en zelfs op te klimmen tot de top 10 van altcoins in de komende maanden.

Afgezien van al deze samenwerkingen, is er een hoge tendens dat de waarde van TRX omhoog kan schieten naar $ 0,15 in de markt, vanwege een aantal redenen die misschien nog niet bij iedereen bekend zijn.

De main net van Tron is de sleutel

Het Tron Main Net staat klaar om te worden gelanceerd op 31 mei 2018, waarna alles wat met TRON te maken heeft, wordt gemigreerd van ERC20-token naar TRX vanaf 21 juni 2018. Hoewel veel analisten de overstap al hebben ondersteund op basis van hun percepties. Justin Sun, de CEO van TRON, blijft onverschrokken en gaat door met het lanceren van het TRON-testnet om te bevestigen of het binnenkort op de markt te brengen Main Net zal werken zoals verwacht. Een van degenen die twijfelde aan TRON’s nieuwe zet, is Vitalik Buterin, de oprichter van Ethereum, die zei dat het project geen ziel heeft. Een reden waarom Vitalik de laatste stap van TRON in diskrediet heeft gebracht, is het feit dat Ethereum het meest zal worden beïnvloed.

Het is ongemakkelijk voor iedereen om op de juiste manier te stellen dat de Main Net-lancering een mislukking op zichzelf is, een zeer opvallend iets dat elke pessimist op afstand houdt, is de aankondiging door TRON gedaan dat het al zijn 100 miljoen DApp-gebruikers zal overbrengen naar hun nieuwe protocol.

Main Net zal TRX zeker de kans geven om de doel van 2018 te halen en het blockchain-product het voordeel geven om een ​​gerespecteerd Blockchain DApp-platform te zijn, mogelijk vóór Ethereum.

De Game-changer

Zodra TRON (TRX) het volledig Main Net implementeert, uitgaande van zijn gebruikersbasis, wordt het absoluut het grootste blockchain-DApp-platform ter wereld. Door migratie zal het concurreren met Ethereum. Let op, er is alles op de grond om TRON een groter ecosysteem te laten maken dan dat van Ethereum. Interessant is dat alle DApp’s van TRON, die op Ethereum zijn gebouwd, naar het TRON-netwerk worden gemigreerd.

Op dit moment heeft het netwerk zo’n 100 miljoen gebruikers op haar DApps. Onder hen zijn volgens het team van TRON: Obike, game.com, Kitty live, Peiwo-applicaties, Bit Guild, Trip.io en Mico.

tron too the moon

Gerenommeerd ontwikkelingsteam

TRON bouwt een grotere basis voor zijn ontwikkelingsteam. Dit team is in de loop van de tijd toegenomen tot ongeveer honderd. Volgens TRON zijn de meeste van Alibaba, Tencent, Amazon en van ‘zeer prestigieuze bedrijven en alle gigantische internetbedrijven’ van over de hele wereld.

Het zijn tekenen die TRON niet opgeeft en die zich voordoet als de toekomst van internet en cryptocurrency. Het team kan de verhalen van TRON in een oogwenk veranderen.

Verhandelbaar op meer dan 37 exchanges

De cryptocoin is genoteerd op meer dan 37 beurzen met 7 fiat trading-paren. Binnenkort zal TRX in de toekomst worden geïntroduceerd in de meeste van de reguliere beurzen en meer fiat trading hebben. Dit alles zal TRX het potentieel geven om te concurreren tussen de topaltaren.

Gehoord over de community-ondersteuning van TRON?

TRON heeft 1 miljard USD uitgetrokken voor community support. Dit is nog een schepje extra voor de cryptocoin. Het platform kondigde aan dat het 1 miljard dollar zal hebben om zijn ontwikkelaars en supporters in de gemeenschap onversaagd te ondersteunen in een poging groei te realiseren.

TRON kondigt 30M TRX Airdrop aan Ethereum Community aan

Een zeer krachtige innovatie die is ontworpen om TRON volledig boven Ethereum te laten uitsteken, is de aankondiging dat het eerste heeft gemaakt dat het “30M TRX naar de Ethereum-gemeenschap zal ontluchten als blijk van onze dankbaarheid jegens Ethereum voor hun steun tijdens de ERC20-fase van TRON” en ook Ethereum-gebruikers ervaren het gedecentraliseerde netwerk van de nieuwste generatie. Het luchtdrop is bedoeld voor mensen met meer dan 1 ETH na 1 januari 2018.
Hoewel TRON dit doet, is het duidelijk dat het belangrijkste motief is om Ethereum-gebruikers een voorproefje van TRON te geven. Hierdoor kunnen ze overtuigd zijn van de superioriteit van TRON.

Conclusie: Het wordt elke dag duidelijker dat TRON de toekomst van cryptocoins kan zijn, uitgaande van zijn recente bewegingen en samenwerking. Over enkele maanden kan TRON (TRX) net zo waardevol zijn als Ethereum of hoger. Het kan ook waardevol zijn op de markt of verder gaan dan de gespeculeerde $ 0,15.

Je kan TRON (TRX) kopen via de exchange van Binance.

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here