De Ethereum is door de grens van 1000 dollar. De explosieve stijging van deze cryptomunt gaat maar verder en inmiddels is de Ethereum dan ook meer dan 1000 dollar waard.

Deze cijfers zijn afkomstig uit de data van Coinmarketcap., een site welke alle koersen van cryptomunten bijhoudt op diverse beurzen. Zij nemen een gewogen gemiddelde van de prijzen op die beurzen. Op het moment van dit schrijven is de waarde volgens de index ruim 1100 dollar waard.

Een ether was drie maanden geleden nog 230 dollar waard en als we de cijfers van vorig jaar er bij halen dan was deze rond deze tijd nog maar 10 dollar waard. Deze digitale munt werd drie jaar geleden ontwikkeld door Vitalik Buterin, een Russische programmeur.

Nieuw rapport

Mogelijk valt de stijging van deze cryptovaluta te danken aan een nieuw rapport welke onlangs is uitgebracht. Dit nieuwe rapport vermeldt de prestaties van de Ethereum-blockchain waarin staat dat het aantal transacties betreffende de Ethereum het vierde kwartaal is verdubbeld naar meer dan tien transacties per seconde.

“We gaan een nieuwe groeifase in. In deze fase gaan we eindelijk van experimenteren naar echt werkende applicaties” aldus dit rapport. Na het uitbrengen van dit rapport op 2 januari is de koers van Ethereum flink omhoog gegaan. Van 775 dollar steeg de koers naar ruim 1225 dollar.

Ethereum kan je kopen op Coinbase. Wacht niet langer en profiteer van koerststijgingen.

Kopen bij Coinbase

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here