Stellar heeft de weg naar boven ingezet

De cryptocurrency markt is misschien wel een van de meest volatiele, onvoorspelbare handelsmarkten ter wereld. Het aantal cryptocurrency-tokens is de afgelopen twee jaar explosief gestegen, wat op zijn beurt de totale marktwaarde van de cryptomarkt heeft doen stijgen boven de verwachtingen van iedereen. Er is echter nog steeds een hoge mate van speculatie op deze markt, die nog steeds relatief in zijn prille staat verkeert. Veel tokens hebben de meeste raarste hoogtepunten ervaren, gevolgd door snelle prijsdalingen gedurende korte perioden. Een voorbeeld van zo’n crypto-project is Stellar Lumens, dat aanzienlijk was gedaald na een all-time high te hebben ervaren, maar langzaam op weg is naar herstel van de laatste tijd. Op het moment van schrijven staat Stellar op de achtste plaats qua marktkapitalisatie, die momenteel $ 7.988.337.856 USD bedraagt, terwijl Stellar-tokens $0.43 kosten.

Een korte geschiedenis van Stellar

Beide Stellar tokens en het Stellar-netwerk zijn een product van de Stellar Development Foundation, geleid door de beroemde eDonkey-maker Jed McCaleb. Het werd oorspronkelijk geïntroduceerd als een open-source protocol op basis van Ripple. De Stellar Foundation heeft het bestaande protocol echter aangepast en in november 2015 een nieuw, op codes gebaseerd consensusalgoritme toegevoegd. Sindsdien heeft het Stellar-netwerk een duidelijk succes geboekt op het gebied van partnerships, treffende deals met industriële grootmachten zoals IBM en KlickEx.

stellar gaat richting top 5

The Stellar Network heeft een sterke ontwikkeling door gemaakt sinds het werd gelanceerd, met enorme pieken, evenals manische drops. Zo daalde de waarde van Stellar van een hoogtepunt van $ 0,003387 USD op 05 augustus 2014 tot $ 0,002760 op 5 augustus 2015 en vervolgens tot $ 0,001956 op 5 augustus 2016. 2017 leek echter het jaar waarin de prijs van Stellar zich begon te herstellen en een hoogtepunt bereikte van $ 0,26538 op 5 augustus 2017. Ondanks het ervaren van korte perioden van prijsdalingen, is de waarde van Stellar vooral in opkomst, met de recente gebeurtenissen die de waarde alleen maar versterken.

Wat brengt de toekomst van Stellar Lumens?

Met ingang van 27/04/2018 is Stellar een van de gunstige activa geworden die een zekere mate van een volatiliteit vertonen. Stellaire tokens zijn ook op weg naar herstel en springen van ongeveer $ 0,36 naar $ 0,42. Een groot deel van het recente succes van Stellar is het resultaat van een aankondiging betreffende de associatie met de Mobile Coin ICO. De Mobile Coin ICO heeft $ 30 miljoen opgehaald bij het Stellar Network en beleggers hebben de hogere mate van beveiliging van het Stellar-team opgemerkt.

Dit is echter niet de eerste keer dat het Stellar-netwerk nieuws voor een ICO maakt. De KIN Foundation heeft enige tijd geleden aangekondigd dat het van plan is om naar het Stellar Network te migreren voor verbeterde schaalbaarheid, wat op zijn beurt de prijs positief beïnvloedde.

Mobile Coin, dat al wordt ondersteund door enkele van de grote spelers in de branche, zoals Binance, heeft tot doel gebruikers een token te bieden dat integratie met mobiele messaging-platforms zoals WhatsApp mogelijk maakt. Het positieve marktsentiment rondom het project is vooral gelegen in het potentieel om cryptocurrencies in te voeren voor het grote publiek, waardoor het miljarden gebruikers wereldwijd kan bereiken. Het potentieel voor grootschalige adoptie zou op zijn beurt het profiel van het Stellar-netwerk verhogen en als een resultaat meer waarde toevoegen aan het project.

Het nieuws van het succes van Mobile Coin ICO zou Stellar zeker in de voorste gelederen van superieure blockchain-projecten in de wereld duwen, waarmee hij felle concurrentie zou leveren aan andere soortgelijke projecten op de blockchain. Bovendien toont het feit dat Stellar door IBM wordt onderschreven voor goedkope grensoverschrijdende transacties de reputatie en geloofwaardigheid van het Stellar-netwerk aan.

Is Stellar sneller dan Ripple en Ethereum?

Van alle platform gebaseerde blockchain-projecten moet Stellar degene zijn met het meeste potentieel om succesvol te zijn. Het valt niet te ontkennen dat het Stellar-netwerk snellere transactiesnelheden en verbeterde schaalbaarheid biedt in vergelijking met andere platforms zoals Ethereum en Ripple. Naar verwachting zal dit laatste nieuwsbericht de waarde van Stellar positief beïnvloeden, waarbij de tokens naar verwachting na de bevestiging van de deal voor een korte periode werd gepompt. Dus de toekomstperspectieven van Stellar zien er zeer bemoedigend uit en goed op weg om de monopolistische posities van Ethereum en Ripple te verjagen. Naarmate meer en meer partnerschappen worden voltooid, zal de waarde van Stellar alleen maar toenemen en wordt verwacht dat de 5e ranglijst qua marktkapitalisatie zal worden terugverdiend. Stellar is eenvoudig aan te schaffen bij Bitvavo en profiteer nu nog van de waarde stijging.

GA NAAR BITVAVO >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here