Het aftellen voor de lancering van het mainnet van Tron (TRX) is al een tijdje bezig. De lancering staat gepland op 31 mei 2018. Het Tron platform is er van overtuigd dat hun crypto versie de infrastructuur gaat worden van een gedecentraliseerd internet.

Het platform zal schaalbaar zijn, met hoge beschikbaarheid, hoge doorvoer en ontwikkelaars vriendelijk om eenvoudige decentrale toepassingen mogelijk te maken. Met in het achterhoofd dat de tweede in lead Ethereum [ETH – die er nu erg bullish uitziet] is nu nog de leidende partij voor smart contracts, maar het lijkt erop dat met het protocol van Tron dat Smart Contracts ondersteunt, een stevige concurrent gaat worden.

Oprichter van TRON – Justin Sun, op 1 mei tweeted over de succesvolle airdrop die op 27 april in gang werd gezet voor de complete Ethereum-community, die zeer highlight-materiaal is, aangezien TRX een ERC-20-token is dat op het Ethereum-platform draait.

Cryptocurrency exchange platformen zoals Binance en Bittrex zullen Tron blijven ondersteunen en in ruil daarvoor hopen ze natuurlijk op een toenemende vraag en een waardestijging van Tron (TRX). Een belangrijke partij die het gaat ondersteunen is het toonaangevende platform Gate.io. Deze partij is in meer dan 100 landen actief en staan bekend als een zeer veilige en eenvoudige exchange voor het verhandelen van Bitcoin. Deze partij verhandelt nu ongeveer al 5 jaar crypto munten met een zeer hoge kwaliteit. Deze partij omarmt nu Tron en geeft een volledige ondersteuning. De nummer 1 exchange platform Binance heeft deze digitale munt al enige tijd gelist en heeft een marktaandeel van 15% voor het verhandelen van de munt.

Grootste blockchain valuta

Wanneer het mainnet van Tron daadwerkelijk gelanceerd gaat worden zal het de grootste blockchain valuta zijn als we uit gaan van de gebruikers aantallen. Het zal net zo groot zijn als de nummer 1 en 2 qua marketcap Bitcoin en Ethereum maar heeft de potentie om een grotere ecosysteem te worden dan deze twee. Tron heeft nu al meer dan honderd miljoen gebruikers en ondersteuning van een aantal grote en relevante partners.

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here