De Ether breekt alle records en dat is mede dankzij een reeks kwalitatieve updates, verbonden aan verschillende bedrijven die op degelijke manier gebruik maken van Ethereum.

Om dit moment betaal je voor 1 Ether meer dan 400 euro en dat is beslist een record. De Ether is het digitale token welke het Ethereum netwerk aandrijft. Deze digitale munt kreeg de afgelopen tijd diverse updates en deze verhoogden de veiligheid en de capaciteit van het netwerk. Het Ethereum netwerk kent intussen verschillende gebruikers die gedegen verdienmodellen opzetten waarbij geen ICO’s gemoeid waren. Door deze feiten werd het vertrouwen in het netwerk verhoogd en daarmee kwam er steeds meer enthousiasme in de munt.

Op dit moment is de Ethereum de op een na meest waardevolle cryptomunt. De Bitcoin blijft nog altijd de nummer 1. Echter heeft de Ethereum het vermogen interessanter te worden dan het Bitcoin netwerk. De Bitcoin heeft namelijk een blockchain met een enkel doel namelijk de transacties van de bitcoin bijhouden. Ethereum heeft niet als doel Ethertransacties bij te houden maar is een bijproduct van het hoofddoel van een netwerk. Deze biedt een publieke blockchain en hierop kunnen ontwikkelaars eigen applicaties bouwen welke niet beslist iets met geld te maken hebben.

De Ethereum is daarom erg populair bij grote bedrijven zoals Intel en Microsoft. Deze bedrijven hebben zoveel vertrouwen in de technologie om hun eigen Coco-raamwerk voor bitcoin implementatie in Azure uit te rollen. Door het vertrouwen van deze twee grote bedrijven steeg de koers van Ethereum eind augustus met grote sprongen. Korte tijd later daalde dankzij verschillenden Aziatische landen. Door ICO’s te verbieden zette China de toon. Bij een ICO (Initial Coin Offerings) lanceert een bedrijf en eigen cryptomunt en die verkopen zij aan investeerders met de hoop dat de munt zal stijgen in waarde. Zo krijgt het bedrijf een startkapitaal.

In principe hebben ICO”s geen betrekking op de integriteit of relevantie van Ethereum. Ook staat het los van de waarde van de Bitcoin. Ondanks dit gegeven zorgde de onzekerheid toch voor een duik naar beneden. Het herstel van de Bitcoin  was snel maar die van Ethereum niet. De schommeling laat zien dat de hype nog steeds een belangrijke rol speelt bij de koers van cryptotokens. Met uitzondering van verdere onzekerheid wordt door experts voorspeld dat de koers van de Ether de komende tijd een stijgende lijn zal blijven volgen. Het blijft natuurlijk altijd afwachten maar we weten dat Ethereum in het verleden de Bitcoin is blijven volgen. Er is dus grote kans op flinke waardestijging van de Ether.

Extra functies Ethereum netwerk

Het enthousiasme in Ethereum is gebaseerd op feiten waarbij het enthousiasme van ontwikkelaars het meest belangrijk is en dat is het grote verschil met Bitcoin. Het netwerk kan meer dan een half miljoen transacties per dag verwerken en dit is twee keer zoveel als het netwerk van de Bitcoin. De laatste update zorgde bovendien voor de integratie van de zogenaamde SK-SNARK’s transacties. Deze transacties moeten binnenkort anonieme transacties mogelijk maken. Dit geeft Ethereum een nieuwe privacydimensie.

 

Bron: www.smartbiz.be  Etherumwaarde schiet naar ongekende hoogten met dank aan updates

 

GA NAAR BINANCE >>

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here