Ethereum

 

Op deze website kun je niet alleen lezen over de digitale munten zoals hoe je Bitcoin kan kopen en hoe je Litecoin kan kopen. Je kunt ook lezen over alles wat hiermee te maken. De ICO is hier een goed voorbeeld van. Dit wordt uitgebreid besproken op onze website en biedt een nieuwe manier van investeren. Ethereum is ook geen digitale munt. Het is een netwerk. Deze kun je het beste vergelijken met de technologie en de datastructuur van de Bitcoin. Dit wordt de Blockchain genoemd.

Ether is de naam van een munteenheid die Ethereum gebruikt. Dit is slechts een voorbeeld aangezien er nog veel meer digitale munten van het netwerk gebruik maken. Nu vraag jij je waarschijnlijk af waarom je dan niet gewoon van de Blockchain gebruik kunt maken. Dit kan ook als je de keuze voor de Bitcoin maakt. Wil je echter een andere munt kopen of betalen met een andere munt zoals de Ether dan maak je van Ethereum gebruik. Misschien wil jij je eigen digitale munt wel maken en dan is Ethereum zeker aan te raden.

Ethereum is programmeerbaar

De blockchain van Ethereum maakt gebruik van de Solidity programmeertaal. Dit is een programmeertaal die eenvoudig te leren is. Je zou dus zelfs je eigen peer-to-peer economie op kunnen bouwen. Het is leuk om mee te hobbyen en om te zien wat de mogelijkheden zijn. Er worden ook steeds meer programmeurs gevraagd die de taal beheersen en die nieuwe munten aan willen schaffen. Het is dan ook helemaal geen slecht idee om je eigen te maken met de programmeertaal. Het is een platform waar geprogrammeerd kan worden zonder tussenkomst van derden. Dit biedt veel mogelijkheden.

Ethereum en ICO

Zoals je al kon lezen vind je op deze website ook veel informatie over ICO. Dit is een nieuwe manier van investeren die staat voor ‘Initial Coin Offering’. Hiermee kun je eigengemaakte munten aanschaffen van een bedrijf. Deze munten hebben dan diverse mogelijkheden. Er zijn munten waarmee je een aandeel binnen een bedrijf maar er zijn ook munten waarmee je recht hebt op een gedeelte van de winst.

Wanneer jij een bedrijf bent wat op zoek is naar nieuwe investeerders dan kun je met Ethereum je eigen blockchain opzetten. Door de programmeertaal eigen te maken kun je een eigen digitale munten maken. Je kunt dan op een eenvoudige wijze je eigen ICO aanbieden. Dit kan een enorme boost voor het bedrijf geven.

Er is veel interesse voor Ethereum

Het bedrijfsleven heeft veel interesse in Ethereum en dat heeft met de mogelijkheden te maken. We kunnen je bijvoorbeeld melden dan grote partijen zoals Microsoft en de ING Bank zich met deze blockchain bezighouden. Dit geeft wel aan dat er vele mogelijkheden zijn. Lees je maar eens goed in en hou ook de pagina met het nieuws op deze website in de gaten. Dan zie je al snel wat de mogelijkheden zijn. Ook kun je er voor kiezen om Ethereum te kopen en te verkopen. Ook daarover kun je uitgebreide informatie vinden op deze website.

Op het trade platform Binance kan je met de hulp van Ethereum veel andere altcoins aanschaffen. Neem snel een kijkje op Binance.

GA NAAR BINANCE >>