Exchange

TOP 6 Beste Exchange

Cryptocurrency-exchanges zijn website waar je bitcoin en altcoins kunt kopen, verkopen of ruilen voor andere digitale valuta of traditionele valuta zoals Amerikaanse dollars of euro’s.

Je kan op veel handelsplatformen niet alleen met bitcoin handelen maar ook met ethereum, litecoin en vele andere altcoins. Op onze site vind je diverse handleidingen om te traden op verschillende exchanges zoals Binance, Bittrex, HitBTC en C-Cex. Voor bijna alle platformen moet je een account hebben om toegang te krijgen voor een exchange, vaak moet je je ID verifiëren.

Waarop moet worden gelet bij het handelen op een exchange?

Het is belangrijk om een ​​beetje huiswerk te maken voordat je begint met handelen. Hier zijn een paar dingen die u moet controleren voordat jij je eerste handeling verricht op een exchange.

Reputatie

De beste manier om meer te weten te komen over een exchange platform, is door beoordelingen te doorzoeken van individuele gebruikers en bekende websites van ie veel weten over deze markt (reddit.com)

Kosten

De meeste uitwisselingen vragen een vergoeding voor het verhandelen van cryptocurrency, de een vraag wat meer dan een ander. De kosten kunnen aanzienlijk verschillen.

Verificatievereisten

De overgrote meerderheid van de Bitcoin-handelsplatforms in de VS en het VK vereisen een soort ID-verificatie om stortingen en opnames te maken. Bij sommige uitwisselingen blijft u anoniem. Hoewel verificatie, wat een paar dagen kan duren, misschien een pijn lijkt, beschermt het de uitwisseling tegen allerlei soorten oplichting en witwassen.

Geografische beperkingen

Sommige specifieke gebruikersfuncties die worden aangeboden door exchanges zijn alleen toegankelijk vanuit bepaalde landen. Zorg ervoor dat de exchange waaraan u wilt deelnemen volledige toegang biedt tot alle platformhulpprogramma’s en -functies in het land waarin u momenteel woont.

Wisselkoers

Verschillende exchanges hebben verschillende tarieven. Je zult verrast zijn hoeveel je kunt besparen als je rond winkelt. Het is niet ongebruikelijk dat de tarieven tot 10% schommelen en in sommige gevallen zelfs nog hoger.