Handleiding Bitvavo

Bitcoins kopen bij Bitvavo

Veel altcoins kan je pas kopen door eerst de beschikking te hebben over Bitcoin(s). Een snelle manier om Bitcoins te kopen kan via Bitvavo. Een groot voordeel van Bitvavo is dat je niet alleen Bitcoin kan kopen en verkopen maar ze bieden je ook de mogelijkheid om andere digitale munten via Bitvavo te kopen.

Wij zullen je op deze pagina uitleggen hoe je Bitcoin kan kopen via Bitvavo. Door naar www.bitvavo.com te gaan zie je het volgende op je scherm verschijnen.

Zoals je al op deze afbeelding kan zien, kan je hier niet allen terecht voor Bitcoin maar ook voor veel andere digitale munten.

Kopen bij Bitvavo

Account aanmaken Bitvavo

Om gebruik te kunnen maken van Bitvavo is het wel verplicht dat jij je registreert. Rechts boven klik je op de knop ‘Registreren’ en het volgende scherm zie je verschijnen op je beeldscherm.

Je vult bovenstaande gegevens naar waarheid in en je ontvangt op het opgegeven e-mail adres een bevestiging e-mail om te verifiëren. Heb jij geen e-mail ontvangen kijken dan even in je spam. Het kan zijn dat het e-mailtje daar tussen staat.

Je opent je e-mail en je verifieert je e-mail adres. Deze stap hoef je vervolgen niet meer uit te voeren nadat je elke keer inlogt. Met de door jou opgegeven gegeven log je in op bitvavo en het volgende scherm zie je verschijnen.

Bitcoin kopen bitvavo

Zoals duidelijk is te zien in het dashboard van bitvavo kan je niet alleen bitcoin kopen en verkopen maar bieden ze ook nog meer digitale munten aan die je eenvoudig via dit platform kan kopen.

Bij bitvavo heb je de beschikking over een eigen rekening. Boven in beeld zie je “€ Mijn Rekening” staan. Daar klik je op en je ziet het volgende scherm verschijnen. Je kan op twee manieren geld storten, dat kan via een overboeking maar dan kan het 1-3 dagen duren of je betaald met iDeal en dan staat het meteen op je rekening van Bitvavo. Je kiest hoeveel euro je wilt over maken.

Net als op een normale bankrekening kan je betalen en ontvangen en dat geldt voor je rekening bij bitvavo niet anders.

Als je bij ‘VALUTA’ op Euro klikt krijg je een scherm te zien met meerdere mogelijkheden.

Je ziet in de afbeelding van hierboven dat je niet alleen euro’s kan storten op je rekening bij bitvavo maar ook Bitcoin, Litecoin, NEO, Stellar en Ripple. Klik je op NEO dan verschijnt er een ander scherm zo als hieronder.

Je ziet in de afbeelding hierboven een NEO adres verschijnen. Wil jij NEO sturen naar bitvavo dan verstuur je het naar het opgegeven adres van bitvavo. Wanneer jij NEO uiteindelijk op je rekening hebt staan (gaat snel) dan kan je deze eenvoudig uit laten betalen door bitvavo.

Verplaatsen Bitcoin naar exchange

Wanneer je eenmaal Bitcoin hebt gekocht komt die te staan in je wallet op bitvavo. Je kan dan kiezen uit twee mogelijkheden. Een daarvan is om Bitcoin bewaren en niks mee te doen en hopen dat Bitcoin meer waard wordt of je kiest ervoor om er andere altcoins mee te kopen. Je verstuurt Bitcoin vanuit je wallet op bitvavo naar het platform waar jij op wilt handelen door het Bitcoinadres van jouw wallet op het platform in te vullen.

GA NAAR BITVAVO >>