Handleiding hoe verzend ik Bitcoin(s) naar Binance

Om te kunnen handelen op Binance met andere munten moet je vaak beschikken over Bitcoin. Met Bitcoin kan je veel andere munten (altcoins) kopen, met Ethereum of Litecoin is dat ook mogelijk lees dit op een andere pagina.

De eerste stap die je moet ondernemen is om een account aan te maken bij Binance (lees Binance). Nadat je een account hebt aangemaakt bij Binance kunnen we beginnen met het aanschaffen van Bitcoin. Wij kopen een Bitcoin op Bitonic.

De afbeelding hierboven zie je ook terug op bitonic.nl. Op de bovenste regel vul je het aantal Bitcoin in dat jij wilt aanschaffen. Wanneer je 1 Bitcoin wilt aanschaffen zie je ook meteen het bedrag in euro’s staan en kan je afrekenen met iDeal. Nadat je de aantallen hebt ingevuld klik je op kopen en het volgende scherm verschijnt.

De afbeelding hierboven zie je ook ook verschijnen en het vakje wat hierboven in het groen omcirkelt is, is heel belangrijk. Dit is het Bitcoinadres van je bitcoinwallet op Binance.

Inloggen op Binance

Wanneer je inlogt op Binance met jou eigen gegevens ga je rechtsboven naar ‘Funds’ en daar klik je op. Je ziet nu 2 opties tevoorschijn komen.

Je klikt nu op ‘Deposits Withdrawals’ er er verschijnt een nieuwe pagina en je ziet een overzicht van alle munten waarin je kan handelen op Binance. Onder de tekst ‘Deposits & Withdrawals’ heb je een zoekbalk, daar typ je ‘Bitcoin’ in.

Nadat je op Bitcoin gaat zoeken zie je het volgende. Je ziet ‘Deposits’ en ‘Withdrawal’. Je klikt vervolgens op ‘Deposits’ en het volgende zie je verschijnen op je beeldscherm. 

Hierboven zie je een BTC Deposit Adress, dit je jouw Bitcoin adres op Binance. Dit Adres vul jij in bij Bitcoin bij het op te geven Bitcoin adres.

Je ziet ook dat wanneer je op afrekenen klikt en je hebt geen bitcoinadres achter gelaten, dan kan je geen bitcoin kopen. Na het aanschaffen van bitcoin zal je in de regel van Bitcoin onder het kopje ‘in order’ na een aantal minuten beweging zien en dan heb je afhankelijk van hoeveel bitcoin je gekocht hebt, bitcoin in bezit en die is terug te vinden in je bitcoin wallet op Binance.

Het handelen kan beginnen!

GA NAAR BINANCE >>