Hedge

Koers Hedge

Wat is Hedge?

HEDGE (HDG)is een fin-tech start-upbedrijf dat een blockchain-gebaseerd HEDGE-platform voor crypto-instrumenten ontwikkelt. Ze bouwen meer toegang tot Hedge en verhogen de marktliquiditeit om afgeleide instrumenten te gebruiken in cryptocurrency. Met een unieke set hulpmiddelen zullen ze iedereen de kans geven om de wereld van digitale assets te betreden en de ‘nieuwe’ economie dichter bij de gemeenschap te brengen.

Hedge project

Net als een aandelenindex, die waardevolle informatie biedt over de aandelenkoersen, evenals de vergelijking met andere grote aandelen, hebben cryptocurrencies nooit een dergelijk hulpmiddel gehad om informatie over cryptocurrencies op één plaats te verzamelen en op basis van die informatie kan technische analyse worden uitgevoerd. gedaan met behulp van veel indicatoren en oscillatoren.

Maar nu heeft Hedge Token een crypto-index geïntroduceerd. Deze index werkt als S & P 500, behalve dat het de prijs van de top 30 cryptocurrencies in crypto-ruimte volgt op marktkapitalisatie. Het belangrijkste hoogtepunt van deze index is dat deze geen recente ICO’s bevat die zijn genoteerd in crypto-uitwisselingen, hoewel ze een aanzienlijk hogere kapitalisatie hebben omdat ze gevoelig zijn voor zeer lage betrouwbaarheid en een hoog risico.

Met deze index kunnen gebruikers de top 30 crypto prijzen analyseren, samen met de bijbehorende effecten op elkaar. Het biedt veel handelshulpmiddelen zoals MACD, RSI, STOCKRSI, Bollinger Bands of een handelstrend volgens theorieën zoals de Elliot Wave-theorie om met een effectieve handelsbeslissing te komen.

Hedge Token heeft een platform ontwikkeld waarin investeerders waardevolle informatie kunnen vinden over cryptocurrencies, technische analyse, prijsstelling in het verleden, projectupdates en toekomstig inzicht.

Hedge Token-platform werkt ook aan de ontwikkeling van andere crypto-indices zoals Crypto Asset Index, Crypto Income Index en Industry Specific Crypto Traded Indices om traders en beleggers te helpen een betrouwbare investering te doen.

De mogelijkheden van Hedge

Het platform biedt traders de mogelijkheid om beleggingen af ​​te dekken met behulp van producten zoals “Crypto Traded Indices” of CTI’s en andere instrumenten.

Al met al is het doel van het platform om beleggers in cryptocurrency in staat te stellen om zich minder bloot te stellen voor de risico’s die de cryptocurrency met zich mee brengen.

Naast hedging is Hedge Project ook bezig met het lanceren van een reeks professioneel ontworpen indices voor de markt voor cryptocurrency – inclusief indices die als basis dienen voor de bouw van nieuwe cryptocurrencies.

Je kan Hedge (HDG) kopen en verkopen op de exchange platform van HitBTC.

GA NAAR HITBTC >>