Wat is Hedge?

Hedge Project beweert de eerste commerciële crypto-index met officiële voorschriften te ontwikkelen. Indices bevatten de officiële bitcoin-prijsindex, een lijst met de top 30 cryptocurrencies en een crypto-activa-index. Gedefinieerde methodologie en een officieel reglementen boek zullen, volgens de officiële Hedge Project-website, “deze indices toepasbaar maken als een maatstaf voor de cryptomarkt en als basis dienen voor index-trackinginstrumenten.”

Hedge Token is een platform gebaseerd op Blockchain, waarbij de handelsoplossingen worden geïntroduceerd en een soort van  S&P 500-achtige index voor cryptocurrencies wordt geïntroduceerd om met gemak een effectieve en winstgevende transactie tot stand te brengen.

Hedge Token heeft een platform ontwikkeld waarin investeerders waardevolle informatie kunnen vinden over cryptocurrencies, technische analyse, prijsstelling in het verleden, projectupdates en toekomstig inzicht.

De Top 30 Crypto-index,

Net als een aandelenindex, die waardevolle informatie biedt over de aandelenkoersen, evenals de vergelijking met andere grote aandelen, hebben cryptocurrencies nooit een dergelijk hulpmiddel gehad om informatie over cryptocurrencies op één plaats te verzamelen en op basis van die informatie kan technische analyse worden uitgevoerd. gedaan met behulp van veel indicatoren en oscillatoren.

Maar nu heeft Hedge Token een crypto-index geïntroduceerd. Deze index werkt als S & P 500, behalve dat het de prijs van de top 30 cryptocurrencies in crypto-ruimte volgt op marktkapitalisatie. Het belangrijkste hoogtepunt van deze index is dat deze geen recente ICO’s bevat die zijn genoteerd in crypto-uitwisselingen, hoewel ze een aanzienlijk hogere kapitalisatie hebben omdat ze gevoelig zijn voor zeer lage betrouwbaarheid en een hoog risico.

Met deze index kunnen gebruikers de top 30 crypto prijzen analyseren, samen met de bijbehorende effecten op elkaar. Het biedt veel handelshulpmiddelen zoals MACD, RSI, STOCKRSI, Bollinger Bands of een handelstrend volgens theorieën zoals de Elliot Wave-theorie om met een effectieve handelsbeslissing te komen.

Hedge Token-platform werkt ook aan de ontwikkeling van andere crypto-indices zoals Crypto Asset Index, Crypto Income Index en Industry Specific Crypto Traded Indices om traders en beleggers te helpen een betrouwbare investering te doen.