HitBTC

HitBTC review

ALGEMENE INFO
Website www.hitbtc.com
Opgericht 2015
Gevestigd Londen (VK)
Beschikbare talen Engels
Support ticket
Mobiele applicatie Nee
Trading fee 0,1%
Handleding Handleiding HitBTC
Registreren Registreren bij HitBTC

Over HitBTC

HitBTC is opgericht in 2015 en staat geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk. Je kan via het exchange platform terecht om USD, EUR, GBP naar Bitcoin om te zetten. De exchange biedt ook een verzameling van de meest voorkomende altcoins aan. HitBTC claimt dat zij het meest geavanceerde Bitcoin exchange zijn.

Wat maakt HitBTC uniek?

HitBTC onderscheidt zich ten opzichte van andere exchange platformen dat zij geschikt zijn voor handelaren die handelsrobot maken. Dit kan omdat de API van HitBTC hiervoor geschikt is.

Hoe snel is de verificatie bij HitBTC?

Registratie is een koud kunstje bij HitBTC en het duurt maar enkele minuten. Na het aanmelden met jouw gegevens ontvang je binnen enkele seconden een bevestigingslink in inbox van het opgegeven e-mailadres.

Maar dat stopt daar niet, als u uw account wilt financieren met behulp van FIAT, dan moet je het account verifiëren en het uit de “algemene toelating” halen. Hoe krijg je je account geverifieerd?

Om je account te laten verifiëren, moet je contact opnemen met HitBTC via compliance@hitbtc.com. En vraag om jouw account te laten verifiëren. Houd er rekening mee dat je het e-mailadres dat je bij hen hebt geregistreerd, moet gebruiken om de verificatie-e-mail te verzenden. Zorg ervoor dat uw e-mail hieronder de volgende gegevens moet bevatten:

  • Persoonlijke informatie (ID)
  • Adres
  • Bankgegevens (voor mensen die FIAT willen gebruiken)
  • Bewijs van verblijf
  • Bewijs van eigendom van een bankrekening

Verschillende verificatietypes aangeboden op HitBTC

Dit zijn de niveaus van accounts die u zou kunnen krijgen met HitBTC, elk van deze niveaus heeft zijn eigen voordeel. Natuurlijk, hoe hoger het niveau, hoe hoger het handelsvolume.

Algemeen (general)

Wanneer je beschikt over een algemeen account kan je gratis cryptovaluta plaatsen en kan je dagelijks €5000 cryptovaluta opnemen. Een fiat transactie is niet mogelijk bij ‘algemeen’

Geverifieerd (verified)

Wanneer je een extra stap hebt gezet beschik je over het niveau geverifieerd. Je ontvangt dan gratis stortingen wanneer je cryptovaluta gaat storten. Je kan op dit niveau voor €25.000 aan cryptovaluta terugtrekken. Per week heb je een fiat limiet van €2000 en per maand €10.000. Dit geldt voor stortingen en opnames.

Gekwalificeerd ‘Qualified’

Het derde niveau is ‘qualified’. Wanneer jij denkt dat je aan een waarde van €25.000  niet genoeg hebt dan is het mogelijk om deze verificatie aan te vragen. Wanneer je beschikt over dit niveau dan kan je meer dan €25.000 per dag opnemen en storten. Voor een fiat storting geldt het iets anders, een opname bedraagt €10.000 per week en €50.000 per maand.

Deposito’s en Wachttijden

Het financieren van je account kan tot veertien (14) werkdagen duren. Als het gaat om de opnemen van geld, kan dit tot twintig (20) werkdagen duren.

Hoeveel is de handelsvergoedingen op HitBTC?

HitBTC onderscheidt zich ten opzichte van andere exchange platform door lage fee te vragen. Het vraagt maar slechts 0,1% fee op elke transactie op het platform.

Is HitBTC een veilige exchange?

HitBTC wilt een zo veilig mogelijk exchange zijn en beschikt over een authenticatieproces in twee stappen voor alle gebruikers via de veelgebruikte Google Authenticator. Deze beveiligingsfunctie wordt gebruikt voor alle aanmeldingen en opnames. Slecht ding is dat dit niet is inbegrepen wanneer u zich bij hen registreert. Om uw authenticatie met authenticatie in twee stappen in te schakelen, moet u naar Instellingen> Beveiliging gaan en vervolgens uw account instellen. Het is altijd verstandig om uw account beveiligd te houden, ongeacht hoe klein uw transacties zijn.

Geld verdienen met HitBTC

U kunt ook een partner zijn van HitBTC en verdien door nieuwe leden aan te geven.  Ze geven eigenlijk veel terug aan hun gelieerde ondernemingen. Hoe meer mensen jij aanmeld hoe meer je kan verdienen aan HitBTC.

Klantenservice

HitBTC heeft een support afdeling, je kan met heel veel vragen terecht door jouw vraag in te vullen en dan proberen ze je meteen een antwoord te geven. Staat deze er niet tussen dan kan je en ‘verzoek’ in dienen door het ‘request’ formulier in te vullen. Deze proberen ze zo snel mogelijk te beantwoorden.

GA NAAR HITBTC >>