Hoe koop ik Invesfeed?

Om Investfeed (IFT) te kunnen kopen moet je beschikken over Bitcoin, Ethereum of Litecoin. Het kan verwarrend overkomen voor lezers die nog niet veel kennis hebben van cryptocurrency. Daarom raden wij jou eerst aan om hier meer artikelen over te lezen op onze website.

Terwijl de handelsfunctie op het InvestFeed-platform wordt ontwikkeld, is de eenvoudigste manier om de munten te kopen op een uitwisselingsplatform zoals CoinExchange of een Cryptopia. Hieronder leggen we in een paar stappen uit hoe je via een exchange platform Investfeed (IFT) kan kopen.

Investfeed kopen

Stap 1 – Eerst moet je de beschikking hebben over Bitcoin.

Er zijn nog andere koppelmunten op het moment van schrijven maar omwille van de eenvoud gaan we met Bitcoin kopen op CoinExchange.Het is vrij eenvoudig om een ​​account te openen op CoinExchange. Een ding dat ik aanraad is om je account te beveiligen door Google Authenticator te activeren.

Stap 2 – Koop Bitcoin

Zodra je je account hebt aangemaakt op CoinExchange, moet je wat Bitcoin naar dit overzetten. Als u geen lokale Bitcoin-dealers hebt om te kopen, raad ik aan om met Credit Card te kopen bij CoinBase voordat u naar uw nieuwe CoinExchange-account gaat.

Als u rechtstreeks bij een dealer koopt, raad ik u aan de dealer uw Bitcoin rechtstreeks naar uw valuta-account te laten sturen. Sommigen hebben echter liever dat u de munten naar uw Bitcoin-portemonnee stuurt voordat ze naar de centrale worden verplaatst. Welnu, u zult te maken krijgen met meer kosten en vertragingen in deze tweede methode.

Stap 3 – Waar is uw CoinExchange Bitcoin-portemonnee

Om Bitcoin naar uw CoinExchange-account over te zetten, moet u de unieke Bitcoin-portemonnee van uw account verkrijgen. Ga in uw account naar extreem rechtsboven en klik op Mijn account -> Saldo

Zoek de BTC-rij op het tabblad “Tegoeden”. klik op de knop “Acties” en vervolgens op “BTC deponeren”. Volg de instructies op de volgende pagina om uw BTC-portemonnee-adres op CoinExchange te krijgen. Dat is het adres dat u nodig heeft om uw BTC naar toe te sturen.

Stap 4 Nu, tijd om InvestFeed te kopen

U moet wachten totdat uw aanbetaling is bevestigd. Dat kan een paar minuten duren. Eenmaal volledig ontvangen, moet je naar de KOPEN / VERKOPEN-pagina gaan.

Merk op dat uitwisselingsplatforms verschillend zijn. Op CoinExchange wordt door klikken op uw beschikbare saldo automatisch het formulier geladen. U kunt echter eenvoudig het aantal munten invoeren dat u wilt kopen in het veld “Bedrag”. Kopieer de biedprijs rechtsboven en plak in het prijsveld. Zorg ervoor dat het totale netto-bedrag niet hoger is dan uw totale saldo. Koop bestelling.

Waar kunt u uw InvestFeed-munten opslaan?

Je hebt nu twee opties:

  • Laat ze achter op uw CoinExchange-account
  • Verplaats ze naar een externe compatibele portefeuille

Over het algemeen willen handelaren hun vermogen niet houden op beurzen. Als je zoals hen (om veiligheidsredenen) bent, verplaats je IFT-tokens naar een Erc20-compatibele portemonnee zoals myetherwallet.com

Je munten verplaatsen

Het overbrengen van uw munten uit CoinExchange is geen rocket science. Ga naar Mijn account -> Saldo. Klik op de volgende pagina op de knop “Acties” in de IFT-rij. Klik vervolgens op “IFT intrekken”