Hoe koop je Crypterium?

Om te kunnen handelen met Crypterium moet je deze wel eerst in bezit hebben. De cryptocurrency wordt nog niet verhandeld op een beurs, het project van Crypterium zit nog in het begin. Je kan je wel al inschrijven voor de ICO. De ICO voor Crypterium is gestart op 31 oktober 2017 en zal eindigen op 13 januari 2018. De ICO zal alleen eerder stoppen als de limiet voor ICO is bereikt is. In totaal zijn er 210.000.000 CRPT tokens beschikbaar. Tijdens de ICO worden deze verkocht voor 0.0001 Bitcoin per CRPT.

Ethereum blockchain

De cryptocurrency functioneert op ERC-20 token/smartcontract op de Ethereum blockchain. Mocht niet alle 210 miljoen CRPT-tokens verkocht worden dan zullen de tokens die niet verkocht worden vernietigd.

De koerst voor Crypterium is vastgesteld op 0.0001 BTC en dat betekent neit automatisch dat je alleen deze tokens kan aanschaffen met Bitcoin. Je kan de CRPT-tokens ook aanschaffen met Ethereum, Litecoin of met fiat-geld (VISA-creditcard). Volgens het team van Crypterium moet het vanaf februari of maart mogelijk zijn om CRPT te kopen via verschillende cryptocurrency exchanges.