Hoe koop je Einsteinium?

Op dit moment is het niet mogelijk om rechtstreeks Einsteinium(EMC2) te kopen via een bedrijf. Je op dit moment alleen aan Einsteinium komen door de te handelen op verschillende exchange platformen. Einsteinium wordt op dit moment op 3 handelsplatformen aangeboden;

  • Bittrex
  • Poloniex
  • Cryptopia

Einsteinium kopen op Bittrex

Om EMC2 te kunnen kopen op Bittrex moet je beschikken over bitcoin. Op onze website zijn er verschillende pagina’s ingericht die jou eenvoudig kunnen uitleggen hoe je bitcoin kan kopen via Litebit.eu. Wanneer je beschikt over bitcoin kunnen wij gaan beginnen op bittrex mits je een gelding account hebt bij Bittrex. Op Coinprimeur.nl is een handleiding te vinden over Bittrex hoe je moet handelen.

Einsteinium kopen op Poloniex

Wat beschreven staat onder het kopje ‘Einsteinium kopen op Bittrex’ geldt ook voor het kopen op Poloniex. Je moet eerst beschikken over bitcoin om EMC2 te kunnen kopen.

Einsteinium kopen op Cryptopia

Hierboven hebben wij beschreven dat je moet beschikken over bitcoin om Einsteinium te kunnen kopen maar bij Cryptopia kan je ook Einsteinium kopen door te beschikken over Litecoin (LTC) en over bitcoin.

Beschikken over een wallet

Na het aanschaffen van de EMC2 munten raden wij je aan om de digitale munten niet te laten staat in de wallet op een exchange platform. Deze platformen worden nog wel eens aangevallen door hackers en dat betekent dat de kans aanwezig is dat jij je digitale munten kwijt kan raken. De Einsteinium foundation heeft een eigen EMC2 wallet ontwikkelt en die is te downloaden voor zowel Windows, Mac als Android gebruiken.