Hoe koop je Electroneum?

Electroneum heb je kunnen kopen via een Initial Coin Offering (ICO). De ICO voor de Electroneum begon op 14 september 2017 en had als doel 40 miljoen dollar op te halen. De prijs van 1 ETN was tijdens de ICO 1 dollarcent.

Als je nu Electroneum wilt kopen moet je dit op het exchange platform van Cryptopia doen. De munt wordt alleen nog maar op dit platform aangeboden en is nog niet te vinden op een Binance of Bittrex. Het is mogelijk om Electroneum met 4 verschillende munten te kopen. Je kan kiezen om Electroneum aan te schaffen met uiteraard Bitcoin maar ook met Litecoin (LTC) US Dollar of met Dodge.

Sterke stijging na ICO

Tijdens de ICO kon je 1 Electroneum kopen voor 1 dollarcent. Dat is op het moment van schrijven niet meer mogelijk. De huidige koerswaarde is omgerekend naar dollars $0,09. Dat is een x 9. Dit bewijst dat er veel mensen iets zien in deze munt.

Beste Electroneum wallet

Het doel van Electroneum is om een zo’n gebruiksvriendelijke crypto currency te zijn en die gericht op smartphone. Daarom is logischerwijs ook de beste optie om een mobiele wallet voor Electroneum te gebruiken. Electroneum bied jou ook de mogelijk aan om een offline wallet generen die volgens het team van Electroneum niet te hacken. Je kan deze offline wallet aanmaken via de website van Electroneum.

Een andere manier om Electroneum te kunnen kopen is dit te doen via een marktplaats. Dit werkt in principe hetzelfde als een marktplaats die iedereen kent. Je plaatst een oproep of je zoekt naar personen die Electroneum aanbieden. Wij raden je wel aan om eerst een review over deze persoon te lezen voordat je geld over maakt naar een persoon en je het kwijt bent.