Hoe koop je EOS?

EOS is op verschillende exchange platformen beschikbaar en je kan ze kopen via de grote platformen waaronder Bittrex en Binance. Voordat je kan gaan handelen op Binance moet je wel eerst beschikken over Bitcoin maar het is ook mogelijk om EOS te kunnen kopen met Ethereum. Wanneer jij weet hoe je Bitcoin kan kopen of andere altcoins dan is het aanschaffen van EOS niet de moeilijkste manier.

EOS-kopen

Je kan EOS kopen op verschillende manieren, helaas is het nog niet mogelijk om EOS via ons zo vertrouwde iDeal aan te schaffen. Misschien is de snelste manier om je euro’s om te ruilen voor EOS via Changellly.

Waar moet je opletten bij het kopen van EOS?

Voordat je besluit om over te gaan tot aankoop van EOS-tokens dien je wel rekening te houden met een aantal punten. De belangrijkste is het aanschaffen van de juiste wallet. Je kan deze digitale portemonnee op meerdere manieren aanmaken. Een offline variant van een EOS-wallet is de meeste veilige, maar wat minder praktisch. Zorg er altijd voor dat jij de gegevens van je wallet goed opslaat die krijgt bij het aanmaken. Wij raden je de volgende wallets aan;

  • EOS-wallet via Freewallet
  • Android app voor EOS, is terug te vinden in de Goolge PlayStore
  • De officiële wallet via de website van EOS.

Wat verder ook van belang is bij het kopen van EOS is dat je dit doet bij een betrouwbaar bedrijf. Wil je ook weten hoe je EOS kan verkopen lees dan snel verder.