Hoe koop je IOTA

IOTA is nog een hele nieuwe technologie en is al wel te gebruiken maar staat nog in de kinderschoenen. IOTA is nog lang niet uit ontwikkeld en staan er nog genoeg gebeurtenissen op de planning. Al deze ontwikkelingen moeten er voor zorgen dat IOTA op den duur uit kan groeien tot een groot succes. Het IOTA-netwerk zorgt ervoor dat er een betaalsysteem komt zonder transactiekosten en daar zitten heel veel bedrijven en organisaties op te wachten dus interessant is het zeker.

Het is een goed doordacht concept van IOTA. Wat heel belangrijk is bij de aankoop van digitale munt van IOTA, IOT/MIOTA is dat je wel beschikt over een gebruiksvriendelijke wallet, de IOTA wallet. IOTA wordt op dit moment aangeboden op een aantal grote exchange waaronder Binance en is het mogelijk om IOTA te kopen met de hulp va zowel Bitcoin als Ethereum.

In de loop van 2017 bereikte de cryptovaluta van IOTA de top 10 gebaseerd op marktkapitalisatie. Met een marktkapitalisatie van meer dan 1 miljard (1,4 miljard op het moment van schrijven) staat het op een huidige 4e plaats achter Bitcoin, Ethereum en Bitcoin Cash.

Op dit moment is het nog niet mogelijk om IOTA rechtstreeks te kopen via een Litebit. Om aan IOTA te komen moet je die gaan kopen op een exchange want hierboven beschreven staat. Je moet hiervoor wel beschikken over Bitcoin of Ethereum. Weet je niet hoe je Bitcoin kan kopen lees dan op onze site hoe je deze digitale munt kan kopen via een Litebit. Wanneer je beschikt over Bitcoin hebben wij ook een pagina ingericht die uitlegt hoe je kan handelen op Binance.