Hoe koop je LoMoCoin?

Het kopen van een LoMoCoin valuta is niet heel erg moeilijk maar je moet het heel even door hebben voordat je over gaat tot het aankopen van Lomocoin. Je kan Lomocoin maar op een manier kopen. Je moet eerst in het bezit zijn van Bitcoin. Ben je al in bezit van Bitcoin dan is het aanschaffen van LoMoCoin helemaal een koud kunstje. Wanneer je beschikt over Bitcoin heb je alleen nog maar een account nodig bij een van de exchanges waar LoMoCoin op verhandeld wordt. Op dit moment wordt LoMoCoin op 2 exchanges verhandeld en dat zijn Bittrex en CoinExchange. Het grootste volume wordt verhandeld op Bittrex.

Je zoekt dan LoMoCoin (LMC) op in Bittrex en plaats een kooporder. Je kan dan binnen enkele secondes LoMoCoin in bezit hebben. Verplaats deze wel naar een aparte wallet om zo je munten beter te beschermen tegen eventuele hacks.

Waar dien je op te letten bij aankopen van LoMoCoin?

Bij het aankopen van LoMoCoin en dat geldt overigens voor alle aankopen in de cryptocurrency is at je beschikt over de juiste wallet. Een wallet is een plek waar jij de tokens van LoMoCoin opslaat en deze staan dan niet meer op een exchange. Hackers zijn erop uit om grote exchanges plat te leggen en zo verschillende cryptocurrencies te roven. Een digitale bankoverval.

LoMoCoin kopen via bedrijven

Het is ook mogelijk om aan LoMoCoin te komen via bedrijven maar dat is niet altijd even veilig. Wanneer je over gaat tot aankoop via zo’n bedrijf moet je wel enig research verrichten naar dit bedrijf om te weten of dit bedrijf wel betrouwbaar is.

Er zijn bedrijven die het mogelijk maken dat jij via een marktplaats cryptomunten koopt.  LoMoCoin kopen van een wildvreemde is ook mogelijk. Er zijn bedrijven die als tussenpersoon functioneren. Zij beheren de wallet met het aantal LoMoCoin tokens die jij wilt kopen. Jij stort dan een bedrag over wat de waarde is en wanneer het bedrijf deze overboeking heeft goedgekeurd worden de tokens over gemaakt naar jouw opgegeven wallet adres.