Hoe koop je Monero?

Monero kan je op verschillende manieren aanschaffen. Het is mogelijk om dit te doen via de bekende exchange platformen Binance en Bittrex maar het kan ook via Anycoin Direct en Litebit. Wij leggen hieronder kort uit hoe je dit kan doen.

Monero kopen bij Litebit

Litebit is een Nederlandse handelaar die onder andere Monero verkoopt en nog vele andere cryptocurrency. Via Litebit is het heel eenvoudig en veilig om XMR te kopen. Een andere voordeel van Litebit is dat je direct kan betalen met iDeal of als je in België woont kan je afrekenen met Bancontact. Litebit wilt alles heel officieel doen en zit niet te wachten dat hun platform wordt misbruikt om geldt wit te wassen daarom moet je als je elke dag meer dan 75euro wilt bestellen aan cryptocurrency jezelf verifiëren. Wanneer je dit hebt gedaan is je limiet naar 350 euro per dag en als je jouw persoonlijke adres of identiteit aanmeldt bij Litebit kan je daglimiet zelf worden verhoogd naar 500 of 35.000 euro. Koop nu via Litebit XMR.

Monero kopen bij Anycoindirect

Ook Anycoindirect is een Nederlandse website waar je XMR kan kopen op een veilige manier. Bij Anycoindirect kan je net als bij Litebit betalen met iDeal (Nederland) en Bancontact (België). Je kan niet alleen kopen bij Anycoindirect maar het is ook mogelijk om XMR te verkopen via dit platform. Je krijgt dan uitbetaald via bankoverschrijving of PayPal.

Bij Anycoindirect is ook verplicht om je identiteit gedeeltelijk te verifiëren waneer je grote bedragen wilt uitgeven of verdienen. Je kan dagelijks voor 100euro bestellen zonder ID-verificatie maar je kan stapsgewijs je limiet verhogen naarmate je meer privacy prijsgeeft. Koop nu via Anycoindirect XMR.

Waar moet je op letten bij aankoop XMR

Wat verder heel belangrijk is bij het aankopen van Monero is waar sla jij de XMR munten op? Wij raden je altijd aan om grote hoeveelheden niet te laten staan op een exchange omdat deze platformen gewild zijn bij hackers. Daarom is het verstandig om vele hoeveelheden op te slaan in een wallet. Monero community heeft een eigen wallet ontwikkelt MyMonero. Dit is een eenvoudige wallet die makkelijk te gebruiken is voor het ontvangen en verzenden van XMR.