Hoe koop je QuantStamp?

QuantStamp wordt op dit moment van schrijven op 5 verschillende exchange aangeboden dat zijn Biance, Huobi, Kucoin, Ether Delta en Gate.io. Wij leggen in 4 stappen uit hoe je QuantStamp kan kopen via Biance.

QuantStamp kopen via Binance

QuantStamp is nu nog op een paar kleine exchange te koop en de grootste partij is Binance. Het belangrijkste is om QuantStamp te kopen is dat je moet beschikken over Bitcoin. Zonder Bitcoin is het niet mogelijk om QuantStamp

Stap 1: Maak een account aan op Binance. Dit is maar enkele minuten werk en je hebt een e-mailadres nodig voor verificatie. Wil je hogere volumes (meer dan 2BTC) is er een ID-verificatie nodig.

Stap 2: Na het aanmelden log je opnieuw in op Binance en klik je boven in het menu op FundsàDeposits Withdrawals. Er verschijnt een lijst met allerlei cryptocurrency en ga op zoek naar BTC (BTC) en klik je op de knop Deposit naast BTC. Je krijgt dan een code te zien, bewaar die goed want die heb je nodig voor de volgende stap.

Stap 3: Je kan op 2 manieren Bitcoin kopen dat is mogelijk met iDeal of Creditcard. Als je bitcoin wilt kopen met iDeal raden wij aan om het te kopen via LiteBit. Wanneer je de digitale munt gaat afrekenen moet je het adres van je BTC-wallet van Binance invullen zodat het rechtstreeks naar je wallet wordt verstuurd. Wil je liever met een creditcard je bitcoin kopen dan raden wij Coinbase aan. Dit is het grootste bitcoin bedrijf ter wereld. Wanneer je bij Coinbase bitcoin koopt staan ze in je Coinbase wallet deze moet je dan ook verzenden naar het BTC-adres van Binance.

Stap 4: Wanneer je Bitcoin hebt staan op Binance maak je de volgende stap en ga je linksboven naar Exchange en dan naar basic. In het rechter menu ga je op zoek naar QSP/BTC en ga je beiden op hoeveel BTC jij wilt uitgeven om QSP te kopen. Je kan ook kiezen voor de ‘market’ functie, dan koop je QuantStamp voor de huidige marktprijs.