Hoe koop je Request Network?

Hoe koop je Request Network?

De tokens van Request Network koop je niet via een Litebit of een Coinbase maar moet je aanschaffen door middel van te handelen op de verschillende exchange platformen.

Request Network wordt aangeboden op een aantal marktplaatsen waaronder Binance, EtherDelta en Kucoin. Het is mogelijk om Request Network tokens te kopen met de hulp van Bitcoin en Ethereum.

Beschikken over Bitcoin en Ethereum

Je kan pas gaan handelen op de verschillende platformen die hierboven beschreven zijn als je beschikt over Bitcoin of Ethereum. Beschik je nog niet over deze digitale munten lees dan op Coinprimeur hoe je deze digitale munten kan aanschaffen met de hulp van Coinbase of een Litebit. Verder staat er ook te lezen hoe je dan deze cryptocurrency kan verplaatsen naar Binance.

Een goed een wallet is belangrijk

Wij van Coinprimeur adviseren onze lezers altijd dat je de cryptomunten niet moet laten staat op een platforms als een Binance of een Bittrex. Dit raden wij je aan omdat zulke platformen redelijk onder vuur liggen door hackers en wanneer ze toegang krijgen tot dit platform kunnen ze de wallets leeghalen en dan heb je niks meer. Omdat je de Request Network tokens kan kopen met Ethereum is het ook mogelijk om myetherwallet.com te gebruiken. Dit is de beste en snelste optie om je tokens veilig op te slaan. Lees op Coinprimeur hoe je een wallet aanmaakt als je hier nog niet over beschikt.

Van persoon naar persoon

Het is ook mogelijk om de beschikking te krijgen over tokens van Request Network door ze van persoon naar persoon over te maken via een goede wallet. Je kan dan met die persoon de juiste prijs afspreken en dan stort jij een x bedrag over of je betaalt in een andere vorm om zo aan de tokens te komen. Houdt er wel rekening mee dat je wel eerst research moet doen naar de persoon om niet opgelicht te worden.