Hoe koop je XTRABYTES?

Het kopen van XTRABYTE is niet lastig. Wanneer jij deze cryptocurrency hebt ontdekt dan heb je al wat meer kennis van de markt. Maar toch moet je met een aantal punten rekening houden voor het aanschaffen van XTRABYTE. Zo is de digitale munt maar op een paar exchange platformen te verhandelen, onder andere Cryptopia, YoBit, C-Cex.  XTRABYTE is niet aan te schaffen met Ethereum maar het is mogelijk om XTRABYTE aan te schaffen met Bitcoin en Litecoin.

Hoe werkt XTRABYTE precies?

XTRABYTES is gebouwd op een nieuw en nieuw algoritme dat geen van de traditionele mijnondersteuningen nodig heeft die typisch worden gezien in blockchhain die afhankelijk zijn van POW of POS. Dit nieuwe algoritme wordt Proof of Signature (POSign) genoemd.

PoSign zorgt voor een signatuurpercentage van 100% voor elk blok systeem, mogelijk gemaakt door het netwerk van STATIC-knooppunten en een netwerk van virtuele knooppunten (The VITALS Network). Het VITALS-netwerk bestaat uit een vast aantal virtuele knooppunten dat overeenkomt met en wordt bestuurd door een of meer echte STATISCHE-knooppunten.

Blokcreatie wordt volledig gecontroleerd door de communicatie (met PULSE) tussen de VITALS en het systeem van echte STATISCHE-knooppunten.

Wanneer een transactie wordt gemaakt, wordt deze gecontroleerd door alle STATIC-knooppunten in het netwerk. Nadat de transactie volledig is gevalideerd, gaat het VITALS-netwerk het proces in om de nieuwe blokken te maken en 100% handtekeningvalidatie van het nieuw gemaakte blok te bereiken.

Met behulp van deze methode voor het genereren van blokken kunnen we transactie- en blokconflicten vermijden, terwijl elke peerkennis wordt toegestaan ​​van wie het nieuwe blok zal maken en tot wie het blok as eerst zal distribueren.

Waar dien je op te letten bij het aankopen van XTRABYTE?

Bij het aankopen van XTRABYTE is het heel erg belangrijk dat beschikt over een betrouwbare wallet. Een wallet is de plek waar je uiteindelijk na aanschaffen van XTRABYTE de munten kan gaan opslaan. XTRABYTE biedt via haar eigen platform een wallet aan die te gebruiken is op zowel Windows, Apple en Linux.

Wat ook heel belangrijk is dat je de digitale munten gaat aanschaffen bij een betrouwbaar platform. Iedereen kent Binance of Bittrex maar nieuwe cryptocurrency komen niet altijd meteen terecht op deze grote platformen. Soms ben je nog niet helemaal bekend met een platform, bestudeer het platform eerst voordat je over gaat tot handelen want soms werkt het net even anders dan een ander platform.