Home Hoe koop je Zclassic?

Hoe koop je Zclassic?

Zclassic (ZCL) is niet moeilijk om aan te schaffen. Je moet het alleen even snappen hoe de manier is. Ben jij al bekend met het kopen van altcoins dan kan je deze stap gewoon overslaan. Ben jij nog helemaal niet bekend met het aanschaffen van altcoins dan raden wij jou aan om je te verdiepen in de handleidingen van Bittrex en Binance.

Waar kan ik Zclassic kopen?

Zclassic wordt op het moment van schrijven verhandeld op 4 verschillende cryptocurrency platformen. De exchange waar ze nu op worden aangeboden zijn Bittrex, Cryptopia, CoinExchange en Trade Satoshi. Bij alle platformen moet je beschikken over Bitcoin maar bij Cryptopia is het ook mogelijk om met DOGE Zclassic te kunnen kopen.

Heb je dit al eerder gedaan dan is het aanschaffen van Zclassic een koud kunstje. Bittrex is een van de grootste handelsplatformen en daar wordt Zclassic dan ook het meest verhandeld. Zclassic mag dan een wat hogere waarde hebben maar deze digitale munt is op het moment heel aantrekkelijk omdat er in januari een fork gaat plaatsvinden. Na deze fork krijg je de beschikking over Bitcoin Private (BTCP). De verhouding is 1:1.

Waar dien je op te letten bij het aankopen van Zclassic

Heel belangrijk bij het kopen van Zclassic is dat je beschikt over de juiste wallet. Met juiste wallet bedoelden wij een betrouwbare wallet. Een wallet is een plek waar jij Zclassic munten kan opslaan.

  • Ledger Nano S. De Ledger Nano S is de veiligste wallet om je Zclassic (ZCL) op te slaan. Je kan Zclassic overal kopen en deze verstuur je dan naar het adres van je Ledger Nano S.
  • ZClassic GUI Wallets. De is officiĆ«le desktop wallet die is ontwikkeld voor Zclassic gebruikers.

Neem deel aan onze CryptoApp