Hoe krijg je OPCX?

OPCX wordt het token dat wordt gebruikt in de game store en de keten die masternodes en verbeterde aanbodeconomie zal implementeren. De verwachtingen is dat die hoog zal zal zijn door een lage marktkap en use case, en de teams hebben de ambitie om deze op grotere beurzen te laten noteren en op de markt te brengen.

De omruilperiode is één dag verlengd, tot 30 mei 2018 20:00 GMT omdat ze een dag later zijn begonnen. Probeer niet op het laatste moment uit een pool te stappen of om ze te vesturen om om te ruilen, want na deze tijd is er geen nieuwe kans meer om OPCX bij je OPC te krijgen. De swapverhouding is 20 OPC voor 1 OPCX.
Om de swap geschikt te maken, is er een ruilkanaal opgezet op Discord dat wordt gerund door SwapBot. Deze bot ontvangt je OPC graag en schakelt deze met slechts een paar commando’s over naar OPCX. Alle geruilde OPC worden verzameld door SwapBot en zullen worden verbrand nadat de swapperiode is geëindigd.

Munt kan in waarde toenemen

Stel je dit eens voor. Je bent in bezit 1 miljoen OPC, dat is 0,1% van het totale aanbod. Als ze 60% van het aanbod verbranden door een coinburn, heb je nu 0,2% van het totale aanbod in handen. Het hebben van 0,2% van een altcoin met een lage marktkap kan je op de lange termijn veel geld opleveren. Als iedereen 0,2% had, konden slechts 500 mensen aandelen in OPC hebben. Denk daar eens over na. Om dat in fiat te zetten. als je 0,2% hebt van een altcoin met een marktkapitalisatie van 5 miljoen, heb je $ 100.000.

OPC

Er zijn al meer dan 50 miljoen OPC verstuurd om die een coinburn te onder gaan. Ze staan in bewaring bij SwapBot. Deze munten staan op een aparte server en zijn niet meer om te wisselen. De swapping periode wordt verlengd tot 30 mei 2018 en dat is een dag langer. De hoeveelheid die SwapBot vasthoudt voor de coinburn zal veel toenemen naarmate meer bezitters van OPC deze om te zetten naar OPCX.

Pre-sale & ontwikkelingsfonds

De voorverkoop van OPCX was nodig om een goede basis voor OPCX te bouwen. In de ogen van het team was de voorverkoop een groot succes en kunnen ze deze echt voor geweldige doeleinden gebruiken.

Het meeste wat opgehaald is tijdens de voorverkoop zal worden gebruikt voor uitwisselingen en ondersteunende websites voor masternodes. Ze zullen dit fonds zorgvuldig beheren en zullen het alleen gebruiken ten behoeve van OPCX en OPC.

Lanceren masternodes en wallet

Windows-, Mac- en Linux-portefeuilles kunnen worden gedownload via de website; https://www.overpoweredcoin.com. Er is ook een handleiding voor het instellen van een masternode die beschikbaar is op de website en in het discord channel. Het kan in eerste instantie een beetje verwarrend lijken, maar met een live-ondersteuning en handleiding moet het vrij eenvoudig zijn om te doen! Een masternode geeft je beloningen door bij te dragen aan het netwerk.

Exchange(s)

Hoewel OPCX nog niet bij een exchange is vermeld, is het team druk bezig om ze op verschillende exchanges te krijgen en het is een kwestie van tijd dat dit ook gaat gebeuren.  Ze hebben een specifiek bedrag gereserveerd voor exchanges. De stand van zaken voor de verschillende exchanges die ze hebben benaderd zie je hieronder;

  • CoinExchange.io: fee verzonden! OPCX / BTC OPCX / LTC en ook OPC / BTC OPC / LTC-markten.
  • Kucoin: zijn in gesprek
  • Cryptopia: moeten voldoen aan de eisen
  • Crypto-bridge: contact komt binnenkort
  • Crypto-hub: aankoop van CROC voor listing fees is gestart

OPCX Staken

Wat het nog aantrekkelijker maakt is dat deze munt ook kan staken door de beschikking te hebben op een wallet die te downloaden is vanaf de officiele pagina, https://overpoweredcoin.com/. Na het downloaden en installeren werkt het precies hetzelfde als het staken van OPC. Je moet 24/7 online zijn. Het is mogelijk om een wallet te installeren voor een Windows, Mac en Linux besturing systeem. De hoeveelheid dat je kan staken zal lager liggen dan bij OPC omdat er ook een minder hoeveel OPCX in omloop zullen komen.