Hoe verkoop je Einsteinium?

Wanneer je iets koopt dan kan je het ook weer verkopen en dat geldt ook voor de Einsteinium cryptomunten. Om deze te kunnen verkopen moet je ze eerst gekocht hebben en lees op onze website uitgebreid op welke manier je de digitale valuta kan kopen.

Wij hebben uitgelegd dat EMC2 op moment van schrijven aangeboden wordt op 3 exchange platformen waaronder Bittrex de grootste partij is. 82% van de marketcap wordt verhandeld op Bittrex.

Hoe verkoop je Einsteinium?

Het verkopen van Einsteinium is niet heel lastig als je al wat meer bekend bent met de handel in cryptocurrency. Het draait altijd om vraag en aanbod en wat wilt de kopende partij maximaal bieden, daar kom je al snel achter als je inlogt op Bittrex en je bekijkt dat het order book. Door dit goed te bestuderen kan jij voor jou de maximale prijs vragen voor een Einsteinium.

Het aanbieden aan bedrijven

Wij hebben je uitgelegd hoe je Einsteinium kan verkopen of verhandelen op Bittrex of op een ander platform. Maar naast deze manier betstaat er ook een andere methode om van je digitale munten af te komen. Dat is door je digitale valuta aan te bieden op een marktplaats of je beidt ze aan een bedrijf aan. Deze methode is wel wat minder veilig dat op een handelsplatform. Voordat je over gaat tot handelen met een bedrijf op persoon moet je in eerste instantie je wel verdiepen in deze partijen.

Het gaat als volgt, jij ontvangt van de tegenpartij een wallet adres en daar stuur jij jouw Einsteinium valuta naar toe. Na een bevestiging van ontvangst wordt het overeengekomen bedrag verstuurd naar jouw opgegeven bankrekening. Je snapt natuurlijk wel dat dit wat risicovoller is het via een exchange. Eenmaal verstuurt betekent ook dat je ze kwijt bent.