Hoe verkoop je Electroneum?

Het verkopen van Electroneum is bijna net zo eenvoudig als het kopen van Electroneum. Weet je nog niet precies hoe dat moet raden wij je aan om de pagina te lezen op Coinprimeur die uitlegt hoe je Electroneum moet kopen. Wanneer de waarde van een munt gaat stijgen, door vraag en aanbod, kan je daar dus meer bitcoin voor vragen. Omdat bitcoin nog steeds de grootste digitale munt is betekent het ook dat je bitcoin moet hebben om andere munten te kopen.

Misschien weet je nog niet zo heel veel over Electroneum, wat haar doel is en hoe je het moet kopen. Daarom verwijzen wij je door naar verschillende pagina’s op Coinprimeur.

De mogelijkheden om Electroneum te verkopen

Je kan er dus voor kiezen om Electroneum te verkopen via een exchange, Cryptopia. Je ruilt dan Electroneum in voor een andere digitale munt. Je kan Electroneum omruilen tegen een bitcoin, dodge of litecoin waarde. Dit is een ideale manier om met electroneum meerdere cryptocurrency aan te schaffen. Het is wel mogelijk om dat met bitcoin te doen maar meestal duurt dit allemaal net wat langer dan een andere cryptocurrency omdat die juist de zwakte van bitcoin aanpassen.

bijvoorbeeld Bittrex en de digitale munt omruilen voor een andere digitale munt, Bitcoin. Omdat Mona een betalingsplatform is moet je er ook mee kunnen betalen en zo kan je ook de munt ‘verkopen’ in ruil voor een dienst of product.

 

Omdat Electroneum beschikt over een mobiele wallet en ze erg gericht zijn op de gebruiksvriendelijkheid van de munt is het een koud kunstje om ETN te verkopen via je wallet en deze door te verkopen aan een andere persoon. Het is mogelijk om je ETN aan te beiden op een marktplaats en je verkoopt hiermee de digitale munt aan een persoon. Zoek wel eerst uit of deze persoon wel betrouwbaar is. Dit heeft maar 1 reden, wanneer jij eenmaal de digitale munten verstuurd vanuit jouw wallet ben je ze ook kwijt.