Hoe verkoop je EOS?

Wanneer je weet hoe je EOS kan kopen dan is het verkopen van EOS een koud kunstje. Door EOS goedkoper te kopen en tegen een hogere waarde te verkopen kan je er misschien nog wat extra geld mee verdienen.

EOS omwisselen voor andere cryptocurrency

Misschien wil je wel helemaal niet je EOS omruilen voor fiat geld maar wil je gebruik maken van de opkomst van cryptocurrency. Het is mogelijk om via de handelsplatformen Binance, Bitfinex of een Huobi jouw EOS munten om te wisslen voor Bitcoin, Ethereum en USDT. Dit werkt heel eenvoudig en je beschikt zo over een andere digitale munt. Heel veel cryptomunten zijn alleen maar aan te schaffen door eerst te beschikken over Bitcoin of Ethereum.

Wat je omgerekend voor Bitcoin of Ethereum krijgt hangt van het marktmechanisme af, vraag en aanbod.

EOS-wallet

Heb jij EOS verplaatst naar je wallet waar je over beschikt buiten een handelsplatform om dan moet je deze EOS-token eerst versturen naar een exchange om er dan mee te handelen. Wij hebben op Coinprimeur een pagina ingericht met een uitleg over Binance (lees handleiding Binance).

Verkoop aan bedrijven

Wij hebben je uitgelegd hoe je EOS verkoop op een handelsplatform. Maar je kan EOS ook verkopen aan bedrijven. Je biedt dan jouw digitale valuta aan op een marktplaats of een bedrijf. Wanneer jij de cryptocurrency aanbiedt op een marktplaats zorg er dan wel voor dat je goed weet aan welk persoon jij je de digitale munten gaat over maken. Op veel marktplaatsen kan je reviews opvragen over de komende partij. Dat geldt ook als jij EOS gaat verkopen aan een bedrijf, zoek altijd goed uit met welk persoon of bedrijf jij zaken mee gaat doen.