Hoe verkoop je Hedge?

Als je de pagina hebt gelezen over het kopen van Hedge (HDG) dan is het ook eenvoudig uit te leggen hoe je Hedge verkoopt. Je kan door het verkopen van Hedge gemakkelijk extra geld verdienen om dat waarde van Hedge kan stijgen maar ook dalen. Als je graag wat meer informatie wilt verzamelen over Hedge verwijzen wij je graag door naar verschillende andere pagina’s op onze website.

De mogelijkheden om Hedge te verkopen

Hedge wordt op dit moment op drie verschillende handelsplatformen aangeboden, HitBTC, EtherDelta en YoBit. Op het platform YoBit is het mogelijk om zowel Hedge om te zetten in BTC als in Ethereum. Bij de andere 2 platformen kan alleen worden verhandelt met de hulp van Ethereum.

Omdat je beschikt over een wallet is het ook mogelijk om Hedge aan te bieden op een marktplaats. Je kan via deze manier op een andere manier betaald worden, door bijvoorbeeld een PayPal. Als je op deze manier Hedge gaat verkopen zorg er dan wel dat je dit doet met een betrouwbaar persoon. Bij veel marktplaatsen is het mogelijk om feedback op te vragen over een lid van een marktplaats.