Hoe verkoop je Investfeed

Terwijl de handelsfunctie op het InvestFeed-platform verder wordt ontwikkeld, is de eenvoudigste manier om de munten te verkopen op een uitwisselingsplatform zoals CoinExchange of een Cryptopia.

Wanneer je leest over het verkopen van Investfeed dan wordt hier eigenlijk mee bedoelt dat je de digitale munt van het Investfeed verkoopt die via het netwerk van Investfeed wordt verspreid. Deze munt heeft de naam FEED en InvestFeed is de naam van het netwerk. Als je nog niet precies weet wat Investfeed doet en kan raden wij je aan om op deze website de pagina’s te lezen die uitleggen wat Investfeed precies is en hoe je je die kan kopen en waar.

Eerst kopen dan verkopen

Wanneer je FEED wilt verkopen moet je natuurlijk eerst in het bezit zijn van deze digitale munt. Over hoe je ze kan kopen verwijzen wij je graag door naar een uitgebreid artikel op onze website. Daarin staat ook te lezen dat de meest handige manier is om Feed te kopen je hiervoor Bitcoin moet gebruiken, andere cryptocurrency is ook mogelijk maar de meest simpele manier is Bitcoin. Het aankopen met Bitcoin is mogelijk bij verschillende handelsplatformen en marktplaatsen. Wanneer je de aankoop hebt verricht is het ook mogelijk om dan je munten op te slaan in een externe wallet dan het handelsplatform.

Het verkopen van Investfeed

FEED verkopen is erg simpel en je kan de munt snel overschrijven naar een ontvanger.

Bij een bedrijf werkt het zo dat je eerst de munten overschrijft en vervolgens het geld gestort krijgt. Er zijn een aantal betrouwbare bedrijven waaraan je kunt verkopen. Voor je zaken doet met een bedrijf die eerst de FEED’s wil ontvangen voor je geld ontvangt is het raadzaam om eerst reviews te lezen zodat je weet dat je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt. Een verkoop kan daarna snel rond zijn. Vaak is het zo dat je dezelfde dag het geld al op je rekening hebt staan. Ook is het weer mogelijk om de FEEDS voor Bitcoins of andere cryptocurrency te verkopen (Ethereum of Litecoin).