Hoe verkoop je IOTA

Wanneer je de digitale munt IOTA wilt verkopen moet je natuurlijk eerst beschikken over een IOTA munt. Op onze website staat er een uitgebreid artikel over de manier hoe je kan beschikken over de digitale munt. In dat artikel staat te lezen dat het handig is dat je in eerste instantie moet beschikken over Bitcoin of Ethereum. Het aankopen van Bitcoin of Ethereum is mogelijk via verschillende marktplaatsen, staat duidelijk beschreven op onze website.

Na de aankopen raden wij je wel aan om de digitale munten op te slaan in een IOTA-wallet. Vanuit jouw digitale wallet kan je over gaan tot verkoop van je digitale munten. Het is heel eenvoudig om vanuit jouw wallet deze digitale munten te versturen naar personen of bedrijven met een soort gelijke wallet.

Het verkopen van IOTA

Het verkopen van IOTA is heel eenvoudig. Je kan de munten zo overschrijven naar een andere wallet of ontvangen. Bij een bedrijf werkt het net ietsje anders, daar stuur je eerst de digitale munten naartoe, na ontvangst krijg je hier een melding van en wordt het bedrag in euro’s of dollars op je bankrekening gestort. Dit kan dezelfde dag maar vaak duurt het ongeveer 12-24 uur. Wanneer je zaken gaat doen met een bedrijf raden wij je wel aan om eerst goed te verdiepen in dit bedrijf en lezen naar de reviews. Een verkoop kan snel plaatsvinden en eenmaal verstuurd ben je ze ook kwijt.

Wat voor verkopen aan bedrijven geldt, geldt ook voor het verkopen aan personen. Het is mogelijk om je digitale munten te verkopen via een marktplaats. Wanneer er reviews over deze personen bestaan moet je deze goed doornemen voordat je over gaat tot handelen.

Verkopen via exchange

Als je de IOTA munten kan kopen via een exchange betekent ook dat je ze kan verkopen via exchange. Het is mogelijk om op een exchange de IOTA munten om te ruilen voor US Dollars, Bitcoin of Ethereum. Weet je niet precies hoe je moet verkopen via Binance lees dan even de pagina over Binance.