Hoe verkoop je LoMoCoin?

Als je weet hoe je LoMoCoin kan kopen met behulp van Bittrex of een andere exchange dan is het ook eenvoudig om je LoMoCon te verkopen via een exchange. Op onze pagina is goed te lezen hoe je LoMoCoin moet kopen en daar staat ook te lezen dat je alleen LoMoCoin kan kopen door in eerste instantie te beschikken over Bitcoin. Dat geldt daarom ook voor de ander kant op. Je kan je LoMoCoin verkopen in ruil voor Bitcoin(s).

LoMoCoin is de afgelopen weken sterk in waarde gestegen en daar kan je van mee hebben geprofiteerd. Het zou zomaar kunnen dat jouw geïnvesteerde bedrag in waarde is toegenomen en heb jij de mogelijkheid om een gedeelte van je LoMoCoins te verkopen en deze te herinvesteren in een andere altcoin. Op Coinprimeur zijn een aantal grote en nieuwe altcoin munten beschreven die het investeren waard zijn.

De mogelijkheden om de LoMoCoin te verkopen

Er zijn verschillende manieren om van je LoMoCoins af te komen. De meest eenvoudige manier is hierboven beschreven door je LMC’s te verhandelen op een exchange voor Bitcoin(s) maar er is ook nog een andere manier en dat is om je LoMoCoin(s) te verkopen aan een betrouwbaar bedrijf. Wanneer je de LoMoCoins verkoopt aan zo’n bedrijf dan is het mogelijk dat je dezelfde dag nog het bedrag in euro’s op je bankrekening hebt staan.

Heb je meer tijd om LoMoCoins te verkopen dan zou je deze ook op een marktplaats aan kunnen bieden. Hier kun je dan ook op andere manieren betaalt krijgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Paypal. Je kunt dan een hogere prijs vragen dan wat een gerenommeerd bedrijf ervoor geeft. Weet dan ook dat je met een betrouwbaar persoon zakendoet. Bij de meeste marktplaatsen staat duidelijk de feedback aangegeven bij de leden. Zo zie je meteen of het veilig is om met iemand te handelen.