Hoe verkoop je Monero?

Door Monero op het juiste moment te verkopen kan je er veel geld mee verdienen. Monero was in 2014 veel minder waard maar door de goede ontwikkeling van de Monero community heeft het veel vertrouwen gewonnen van veel beleggers en wordt XMR heel veel gebruikt. Maar als jij geld wilt verdienen aan Monero kan je deze digitale munten op verschillende platformen verkopen. Je kan dit doen via de exchange platformen Binance en Bittrex maar het is ook mogelijk om XMR te verkopen via Litebit en Anycoindirect zodat je meteen beschikt over fiat geld.

Monero verkopen via Litebit

Litebit is een Nederlandse handelaar die onder andere Monero koopt en verkoopt en nog vele andere cryptocurrency. Via Litebit is het heel eenvoudig en veilig om XMR te verkopen.  Het bedrag wat het in euro’s gaat opleveren zal via een overmaking op via PayPayl in jouw bezit komen. Dit duurt maximaal 24 uur. Verkoop nu via Litebit XMR. Dit is een hele eenvoudige manier om snel aan giraal geld te komen.

Monero kopen bij Anycoindirect

Ook Anycoindirect is een Nederlandse website waar je XMR kan verkopen op een veilige manier.  Je krijgt dan uitbetaald via bankoverschrijving of PayPal. Verkoop nu via Anycoindirect XMR. Bij Anycoin direct kan je ook nog terecht voor meerdere cryptocurrency munten.

Monero verkopen voor andere cryptomunten

Je kan Monero ook gebruiken om andere cryptomunten aan te schaffen. Dit moet je die via een exchange platform zoals Binance. Het is mogelijk om met Monero via dit platform Ethereum te kopen.