Hoe verkoop je QuantStamp?

Wanneer wij het hebben over verkopen van QuantStamp dan wordt er eigenlijk mee bedoelt dat je de digitale munt van QuantStamp die via het netwerk wordt verspreidt wilt verkopen. De munt heeft QSP en QuantStamp is de naam van het netwerk. QuantStamp kende nog maar recent haar oorsprong en timmert al aardig aan de weg. De koerst van QuantStamp is nog niet stabiel en maakt aardige schommelingen mee dus houdt daar rekening mee.

Quantstamp heeft wel heel veel potentie door als eerste partij het aanbieden van automatische keuringen voor smart contracts. Een waterdicht systeem is niet mogelijk, dat geldt voor alles, omdat zowel de cryptowereld als de hackers zich blijven ontwikkelen. Maar hiermee zet QuantStamp wel een stap in de juiste richting op weg naar betrouwbaarheid voor een nieuwe digitale munt.

Eerst kopen dan verkopen

Wanneer je QuantStamp (QSP) wilt verkopen dan dien je natuurlijk eerst in het bezit te zijn van de QuantStamp. Op onze pagina is te lezen hoe je QuantStamp kan kopen via Binance. Hier wordt ook uitgelegd dat het nodig is om te beschikken over Bitcoin om zo QuantStamp te kunnen kopen via Binance. Je kan de verkopen ook doen via een marktplaats voor cryptocurrency. Je plaatst eenzelfde oproep als wanneer je producten aanbiedt op marktplaats maar dan voor cryptocurrency. Jij geeft aan dat je beschikt over zoveel QuantStamp en wat je ervoor wilt krijgen. Als je QSP verkoopt via deze manier zorg er dan wel voor dat je de digitale munten pas verstuurd nadat je het bedrag hebt ontvangen op de rekening.

Verkopen aan bedrijven

Het is ook mogelijk om je digitale munten te verkopen via bedrijven. Zij zijn dan een tussenpersoon en ontvangen dan een commissie. Jij stuurt de munten naar een ‘tussen wallet’ en die geeft de digitale munten pas vrij aan de tegenpartij wanneer het bedrag is betaald en dat ontvang jij dan ook weer op je bankrekening.