Hoe verkoop je Request Network

Om je Request Network tokens te kunnen verkopen moet je eerst beschikken over over deze digitale munt. Lees daarom eerst de pagina over hoe je deze cryptocurrency kan kopen met Bitcoin of Ethereum.

Wanneer je leest over het verkopen van Request Network dan wordt hier eigenlijk mee bedoelt dat je de digitale munt van het Requast Network verkoopt die via het netwerk van Request Network wordt verspreid. Deze munt heeft de naam REQ en Request Network is de naam van het netwerk. Als je nog niet precies weet wat Request Network doet en kan raden wij je aan om op deze website de pagina’s te lezen die uitleggen wat Request Network precies is en hoe je je die kan kopen en waar.

 

Het verkopen van Investfeed

Request Network verkopen is erg simpel en je kan de munt snel overschrijven naar een ontvanger.

Bij een bedrijf werkt het zo dat je eerst de munten overschrijft en vervolgens het geld gestort krijgt. Er zijn een aantal betrouwbare bedrijven waaraan je kunt verkopen. Voor je zaken doet met een bedrijf die eerst de Request Network wil ontvangen voor je geld ontvangt is het raadzaam om eerst reviews te lezen zodat je weet dat je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt. Een verkoop kan daarna snel rond zijn. Vaak is het zo dat je dezelfde dag het geld al op je rekening hebt staan. Ook is het weer mogelijk om de Request Network voor Bitcoins of Ethereum te verkopen (Lees Ethereum of Bitcoin).