Hoe verkoop je Zclassic

Het verkopen van Zclassic is misschien wel eenvoudiger dan het aanschaffen van deze digitale munt. Dat is heel eenvoudig te verklaren, omdat het in principe net zo werkt als het aanschaffen van deze munt. Door het kopen en verkopen van Zclassic kan je eenvoudig geld verdienen. De waarde van Zclassic is de laatste maand sterk toegenomen. Als je nu nog Zclassic koopt en Zclassic pas in februari weer gaat verkopen dan lift je nog mee op de fork die nog komen gaat.

Misschien weet je nog niet zoveel over Zclassic dan verwijzen wij je graag door naar verschillende pagina’s en artikelen over Zclassic.

De mogelijkheden om Zclassic te verkopen

Er zijn meerdere mogelijkheden om Zclassic te verkopen. De snelste en eenvoudige manier is om dit te doen via een exchange platform, wij raden je aan om dit te doen via Bittrex. Dit is de meest veilige manier om van Zclassic af te komen. Wanneer je het via een exchange platform gaat verkopen kan je er voor kiezen om een gedeelte te verkopen voor een bepaalde prijs en stapsgewijs meer te vragen. Dit noem je een een stop-loss. Wanneer Zclassic een bepaalde waarde heeft aangetikt heb jij een verkoop bedrag ingevuld en voor dit bedrag gaat het in de verkoop. Je kan er dan voor kiezen om alles te verkopen of een gedeelte.

Omdat je Zclassic in een wallet hebt opgeslagen kan je er ook voor kiezen om de digitale munten te verkopen aan een ander persoon via een marktplaats. Veel van zulke marktplaatsen werken vaak via het principe, eerst de digitale munten overmaken naar een opgegeven adres en de tegenpartij maakt het over op een afgesproken rekening. Wanneer beide partijen hieraan hebben voldoen wordt het voor beide partijen vrijgegeven.