Hoe koop ik een ICO?

Een goede manier om te investering en mee te gaan met de tijd is ICO. Dit staat voor ‘Initial Coin Offering’ en hiermee schaf je cryptocurrency aan om te investeren binnen een bedrijf. ICO is dus wel cryptocurrency maar heel anders dan de Bitcoin of de Litecoin. Deze laatste twee zijn betaalmiddelen en officiĆ«le cryptocurrency. Dit is de ICO. Op deze website kun je een uitgebreide uitleg vinden over wat ICO nu precies is. In het kort komt het erop neer dat het een munt is die je koopt die verbonden is aan een bedrijf. De munt die koop je als investering. Het is dus te vergelijken met een aandeel. Toch zijn de mogelijkheden van ICO groter. Met een aandeel koop je een stem binnen een bedrijf. Dat kan met ICO ook alleen kan hiermee ook een ander doel aan de munt worden gegeven. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om alleen recht te hebben op een bepaald percentage van de winst.

Zie de kansen met ICO

Zie je een mooie kans om te investeren door middel van ICO dan moet je deze zeker niet laten lopen. Het aankopen kan in de meeste gevallen ook gedaan worden met digitale munten zoals de Litecoin. Natuurlijk is het belangrijk dat je weet waar je aan begint. Bekijk dan ook altijd goed wat er wordt aangeboden. Wees ook realistisch en doe onderzoek of de doelstellingen van een bedrijf haalbaar zijn. Heb jij er geloof in dan kun je de ICO aanschaffen. Dit gaat makkelijk en snel en meteen ben je al eigenaar van een nieuwe munt. Dit is de munt die door het bedrijf bedacht is waar jij in investeert.

Bedrijven die nieuwe manieren zoeken om investeerders te vinden die kunnen een eigen munt maken en deze aanbieden. De bedrijven dienen dan duidelijk aan te geven wat er gekocht wordt. Het kan zelfs zijn dat de nieuwe digitale munten een betaalmiddel binnen het bedrijf zijn. Zorg ook dat je voor een goede beveiliging zorgt en dat er transparantie geboden wordt naar de kopers. Deze willen vooral vertrouwen. Kan dit geboden worden dan kan er via deze nieuwe manier een leuk bedrag opgehaald worden waar het bedrijf mee kan groeien.

Waar kunnen de ICO’s worden gekocht?

Ben je enthousiast geraakt dan is het raadzaam om onze pagina met het nieuws over de ICO goed in de gaten te houden. Daar zie je welke mogelijkheden er zijn om te investeren en lees je al het andere nieuws. De meeste bedrijven bieden een eigen platform aan waar de munten gekocht kunnen worden.

Toch zijn er ook een aantal algemene platformen waar de munten aangeschaft kunnen worden. ImToken is een app die je verder kan helpen. Ook kan het goed zijn om de platformen van Iconomi en Wings te bekijken. Daar zie je ook veel mogelijkheden om te investeren. Plaats je een goede investering dan kun je een zeer fraai rendement behalen. Net als met aandelen moet je wel weten waar je aan begint en eerst goed je huiswerk doen.