Hoe verkoop ik een ICO?

Als je het algemene artikel over ICO al gelezen hebt dan weet je wat je kunt verwachten als je hiermee wilt starten. We leggen het je nog even in het kort uit. ICO is de afkorting van ‘Initial Coin Offering’. Het is een nieuwe manier van investeren waar je makkelijk mee kunt starten. ICO geeft je de mogelijkheid om een eigengemaakte munt van een bedrijf aan te schaffen. Het aanschaffen kan ook met digitale munten zoals Bitcoin en Litecoin. Door deze aan te schaffen investeer je binnen een bedrijf. De munten bieden dan ook recht op iets binnen het bedrijf. Dit kan net als met aandelen een stem binnen het bedrijf zijn maar het kan ook een ander doel bieden. Bijvoorbeeld een gedeelte van de winst. In vergelijking met aandelen bieden de ICO dan ook meer mogelijkheden. Wil je investeren en een mooi rendement halen dan is ICO een goede keuze.

Het handelen met ICO’s

Handelen met ICO’s is makkelijk om te doen. Wil je aankopen dan kan dit in de meeste gevallen bij de bedrijven zelf. Daar koop je door het bedrijf zelf aangemaakte munten. Deze kun je net als de Bitcoin of de Litecoin simpel aanschaffen. Het aanschaffen kan ook met digitale munten. Aangezien het aanschaffen in de meeste gevallen rechtstreeks bij het bedrijf kan is het veel simpeler en een stuk minder omslachtig.

Wanneer je gaat handelen in ICO dan is het wel belangrijk dat je weet wat je aanschaft. Je wilt wel munten aanschaffen die je een goed rendement bieden. Kijk dan ook naar de doelen van het bedrijf. Zijn deze realistisch en denk je dat je hier snel een winst mee kunt behalen. Weet dus meer van het bedrijf voor je investeert. Doe je goed het huiswerk dan kun je zeer fraaie rendementen behalen.

Het verkopen van ICO

Ben je tevreden met het rendement wat is behaald dan kun je de ICO verkopen. Dit kan via verschillende platformen. Iconomi en Waves zijn daar mooie voorbeelden van. Wil je handelen via een app dan zou je ook ImToken kunnen downloaden. Het is ook interessant om deze gewoon eens te bekijken. Je weet dan wat er speelt en welke bedrijven er investeringen via ICO aanbieden. Daarbij willen wij je aanraden de pagina met het nieuws op deze website in de gaten te houden. Wanneer je dit doet dan weet je ook wat er speelt en dan kun je ook een goed idee van alle mogelijkheden krijgen.

Begin klein en bouw het rustig op

Wanneer je voor het eerst met ICO wilt starten dan is het goed klein te beginnen en het rustig op te bouwen. Wanneer je dit doet dan loop je minder risico. Zo bouw je ook ervaring op. Een ICO kopen kan al voor een laag bedrag. Voor starters is het goed om niet meteen teveel risico te lopen. Je wilt zeker zijn dat je geen grote verliezen gaat lijden. Daarom is het raadzaam klein te beginnen en op deze manier ervaring op te bouwen. Langzamerhand zullen je rendementen dan stijgen en kun je ook grotere investeringen doen.