InvestFeed

Koers InvestFeed

Wat is InvestFeed?

investFeed (IFT) is het eerste gestimuleerde next-generation sociaal investeringsnetwerk voor cryptocurrencies.

investFeed is een cryptocurrency sociaal netwerk gebouwd op de Ethereum blockchain. Hun technologie heeft zichzelf bewezen in meerdere activaklassen en in use cases op ‘s werelds meest geavanceerde financiële niveaus. Hun diverse team van kapitaalmarkten, cryptografisch onderzoek en vaardigheden voor technologische ontwikkeling focust elke dag op hun doel om een superieur product te bouwen dat zal veranderen en verbeteren hoe hun klanten en de markten zullen samenwerken.

InvestFeed, een community net als een aandelen handelsnetwerk doet een ambitieuze stap om Amerikaanse aandelen van zijn platform te verwijderen en die te vervangen door goed presterende, zeer liquide digitale valuta’s.

Het in New York gevestigde bedrijf, dat in 2014 werd gelanceerd, besloot om van koers te wijzigen naar Blockchain-gebaseerde activa vanwege een groeiende vraag van zijn 15.000 + abonnees, evenals de explosieve groei van de cryptocurrency-industrie naar meer dan $ 100 miljard.

InvestFeed zal misschien wel ‘s werelds eerste bedrijf zijn dat een enkel platform creëert dat verschillende belangrijke punten van de cryptocurrency met elkaar combineert, denkend aan informatie-uitwisseling, digitale asset trading analytics en inzichten, en een reclame-hub voor nieuwe Blockchain-bedrijven die publieke bekendheid zoeken.

Oplossing van Investfeed

Ze bouwen aan een social networking- en markt toegangsplatform (Browser en Mobile) voor de cryptocurrency-community waar gebruikers professionele relaties kunnen leggen, leren, hun portemonnee kunnen beheren en gebruikers in staat stellen cryptocurrency te verdienen en uit te wisselen. Het zal een meertalige ondersteuning bieden. Makers die posten op investFeed kunnen inkomsten genereren door hun werk te laten herkennen (of “liken”) door de investFeed-community.

De token verkopen

In tegenstelling tot het merendeel van de nieuwe tokenverkopen die in 2017 worden uitgevoerd, zal investFeed een symbolische verkooptransactie uitvoeren met een limiet van maximaal 28.000 ETH. Deelnemers krijgen de meeste FEED-tokens direct na het TGE. De tokens worden binnen 90 dagen na de raise vrijgegeven en 2,5% gaat naar de creatie van het nieuwe investFeed-platform, 5% gaat naar het Core Team, 1,5% gaat naar een bounty en rewards-systeem, 2% gaat aan de adviseurs, en de deelnemers zullen de rest ontvangen.

FEED-tokenhouders kunnen hun FEED besteden aan toegang tot premium-inhoud, zoals hoog aangeschreven of goed presterende trader inzichten, een advertentie loze ervaring en het stimuleren of promoten van hun eigen content.

De FEED-token-architectuur heeft een uitgebreide haalbaarheidsaudit doorstaan ​​en is ontwikkeld op basis van de ERhere20-norm Ethereum.

Je kan InvestFeed aanschaffen door eerst Bitcoins kopen. Wanneer je deze Bitcoins op een exchange plaatst waar InvestFeed wordt verhandeld kan je deze digitale munt aanschaffen.