Kucoin

Kucoin Review

ALGEMENE INFO
Website www.kucoin.com
Opgericht 15 september 2017
Gevestigd Hong Kong
Beschikbare talen Engels
Support 24/7 (reactiesnelheid 10min)
Mobiele applicatie Nee
Trading fee 0,1%
Handleiding Handleiding KuCoin 
Registreren Registreren bij Kucoin

Over Kucoin

Kucoin is een cryptocurrency exchange dat is opgericht op 15 september 2017 en is gevestigd in Hong Kong. Kucoin is een unieke exchange omdat het niet al zijn fee (90%) in eigen zak steekt maar deelt het met haar gebruikers van Kucoin. Zo heeft Kucoin ook een eigen munt KCS. Je zou het handelsplatform misschien wel kunnen vergelijken met Binance Exchange. Wanneer je bij Kucoin gaat handelen met de eigen munt KCS word je beloond. Dit betekent dat je een korting krijgt op de vergoedingen die worden gevraagd bij het kopen en verkopen via het platform. Kucoin exchange is er op gericht om een zo gebruiksvriendelijk platform te zijn en vindt dat de traditionele platformen veel gebruiksvriendelijker kunnen. Weet jij niet helemaal hoe KuCoin werkt, ga dan snel naar onze pagina handleiding kucoin.

Wat maakt Kucoin exchange zo uniek?

Het Kucoin platform beschikt over een eigen digitale munt KCS. Deze munt is opgericht om het platform te kunnen bekostigen omdat het oprichten van een exchange platform veel geld kost. Wanneer je nu KCS koopt zorg je er dus voor dat het netwerk blijft bestaan. Je bewijst niet alleen het platform een grote dienst, zelf verdien je er ook wat aan. Zo krijgt iedere gebruiker van Kucoin die KCS in zijn bezit heeft elke dag om 0:00 daar rente over.

Dit is niet het enige waarom Kucoin zo uniek is, deze exchange staat er ook om bekend dat het relatief snel nieuwe digitale munten op het platform laat verschijnen. Eerst worden de digitale munten op dit platform gepresenteerd voordat het verschijnt op een groter exchange zoals Bittrex. Vaak zijn die nieuwe digitale munten niet veel waard maar wanneer ze worden gelist op een groter exchange kan de waarde van een digitale munt heel snel stijgen. Op het platform kan je ook zien welke cryptomunten er in de toekomst worden toegevoegd op het platform.

Hoe snel is de verificatie bij KuCoin.com?

Registratie is snel en eenvoudig voor het Kucoin platform. Het neemt maar een paar minuten in beslag en na het registeren van jouw account ontvang je binnen enkele seconden een bevestigingslinkje in de opgegeven inbox van je e-mail.

Hoeveel zijn de handelsvergoedingen op KuCoin?

Wat het Kucoin platform ook heel erg interessant maakt is dat de exchange een hele lage fee vraagt. Er wordt maar 0,1% aan vergoeding gevraagd per transactie. Dit zorgt er voor dat je bij een handeling meer uitbetaald krijgt ten opzichte van een ander platform dus je winst ligt hoger.

Is Kucoin een veilige exchange?

Sommige platformen liggen onder vuur omdat ze hack gevoelig zijn. Daar heeft Kucoin geen last van omdat het veel aandacht schenkt aan veiligheid en privacy van haar gebruikers. Wanneer een exchange niet veilig genoeg zullen er ook geen grote bedragen verhandeld worden. Kucoin exchange bevat een 2-stappen verificatieproces voor al haar gebruikers. Om de 2-stappen verificatieproces uit te voeren heb je hiervoor Google Authenticator nodig. Dit is een app op je telefoon die is gekoppeld aan jouw account van Kucoin. Bij het inloggen met je username en wachtwoord moet je daarna nog een 6-cijferige code invoeren die verschijnt in Google Authenticator.

Geld verdienen aan Kucoin

Wanneer jij iemand uitnodigt om gebruik te  maken van de Kucoin Exchange met behulp van een unieke link dan ontvang jij 20% van zijn trading fee. Wanneer die persoon ook iemand uitnodigt met zijn eigen linkje ontvang jij over die nieuwe persoon 12% van zijn trading fee. Wanneer die persoon ook nog iemand uitnodigt krijg jij daar nog steeds een vergoeding  over van 8% fee.

Klantenservice

Kucoin heeft een goede klantenservice die 24/7 bereikbaar is. De klantenservice van Kucoin streeft er naar om zo snel mogelijk te reageren op jou vraag. De reactiesnelheid is gemiddeld 10minuten.

GA NAAR KUCOIN >>