LoMoCoin

Koers lomocoin

Wat is Lomocoin?

LoMoCoin (LMC) is de ’s werelds eerste digitale valutasysteem dat werkt op LBS en Mobiel Internet. LoMoCoin is daarnaast ook de eerste mobiele app die de vraag van offline winkels probeert samen te brengen met de deelnemers van vermakelijke games en koppelen hier een blockchain valuta aan vast, LoMoCoin.

Games met zoekmodus

LoMoCoin heeft een schat zoekmodus ontwikkelt en neemt hierbij afscheid van een traditionele zoektocht. Met deze app kunnen spelers zoeken met behulp van een kaart naar rode enveloppen met daarin Lomocoins. Je kan dus geld verdienen met cryptocurrency.

LoMoCoin probeert fysieke winkels en haar publiek meer bij elkaar betrekken door aanbiedingen te plaatsen via het LMC-netwerk. Door speciale aanbiedingen aan te bieden proberen ze inkomsten te genereren op verschillende manieren.

Verschillen ten opzichte andere digitale valuta

Niet alle cryptocurrency is hetzelfde ten eerste is LMC net zoiets als een bitcoin of een peercoin, het is een cryptovaluta met blokketen. LMC komt echt wel voort uit het LoMoCoin bedrijfsmodel en is een digitale valuta op basis van LBS en O2O.

Bitcoin en andere digitale valuta worden ‘eerstgeboren’ en daarna wordt er een businessmodel bedacht.

Ten tweede assimileert LoMoCoin de voordelen van Bitcoin met blockchain en Peercoin, inclusief kwantiteitslimiet en geen extra uitgifte, blokgroothandelsgrootboek (blockchain) en openstaande transacties kunnen worden gecontroleerd.

Ook is de ontwikkeling van gebruikersschalen volledig transparant en zal kan elke gebruiker inkomsten genereren uit POS-rente, om maar een paar te noemen.

Langer uithoudingsvermogen

Het idee van LMC moet uiteindelijk ervoor zorgen dat in de toekomst de Pokemons Go’s een langer uithoudingsvermogen krijgen en geen hype zijn. Dit willen ze doen aan de hand van de volgende punten:

  1. Het werkelijke uithoudingsvermogen van de spelers en de tijd die ze verbruiken, om te zetten in een enorm mensenverkeer enorme handelsmogelijkheden en het benutten van kansen voor winkelmarketing;
  2. Cash betaald door winkels voor het verzenden van LMC naar spelers om verkeer te krijgen;
  3. Echte goederen en diensten die speciaal door winkels worden aangeboden;
  4. App-populariteit gecreëerd door voortdurende interactie tussen spelers en tussen spelers en winkeliers;
  5. De visie van externe investeerders op de toekomstige waarde van het gehele LoMoCoin-ecosysteem. Al deze elementen vormen de back-up waarde van LMC, wat te zien is aan de conversie van LMC prijs en totaal kapitalisatie.

Lomocoin is maar op een aantal exchange platform te verhandelen waaronder Bittrex en Coinexchange. Je moet wel eerst bitcoins kopen voordat je LMC kan aanschaffen. Wil je weten hoe je bitcoins kan versturen naar je bitcoin wallet op Bittrex. Lees dan onze handleiding voor Bittrex op Coinprimeur.nl