NAGA Coin

Koers NAGA-coin

Wat is NAGA-coin?

NAGA-coin (NGC) is een cryptocurrency en werd aangekondigd begin november 2017. De cryptocurrency wordt ontwikkeld de NAGA-Group AG. Dat is een Duits fintech-bedrijf en heeft haar hoofdkantoor in Hamburg.

Het doel van het bedrijf is om transacties in aandelen en virtuele goederen veiliger en voor iedereen toegankelijk te maken. Om dat te doen zal NAGA zijn NAGA Coin (NGC) cryptocurrency lanceren.

De NAGA Coin dient als een gedecentraliseerde rekeneenheid binnen de handelsplatforms van NAGA, waaronder SwipeStox en Switex. SwipeStox stelt gebruikers in staat aandelen, CFD’s, ETF’s en grondstoffen te kopen en deze ook aan te houden en te beleggen, terwijl Switex een virtuele goederenmarktplaats is waar gamers veilige items virtueel kunnen verhandelen.

De NAGA Coin-tokenverkoop is al begonnen met een voorverkoop op 20 november maar de belangrijkste ICO is begonnen op 1 december.

De ICO streeft naar een opbrengst van US $ 220 miljoen met als doel de financiële, crypto- en kansspelmarkten te laten samenvloeien.

De oplossingen van NAGA

De oplossing wat NAGA in gedachten heeft is om één gedecentraliseerde cryptocurrency te creëren voor meerdere financiële producten, waaronder:

  • Financiële markten (via hun Swipestox-platform)
  • Virtuele goederen (via Switex)
  • Cryptocurrencies (via hun NAGA-portemonnee)

Het bedrijf stelt iedereen in staat om op een eenvoudige manier geld te verdienen en dat dit plaats vindt op één platform zonder de noodzaak van een bank- of bankrekening.

Welke problemen wil NAGA oplossen?

NAGA probeert een groot probleem op te lossen die zich nu voor doen in de huidige financiële. Zo verklaart de whitepaper het kernprobleem dat het platform tracht op te lossen:

“Investeringen en handel worden beheerst en geregeerd door hebzuchtige banken en bedrijven die de toegang regelen, opereren niet transparant en pakken altijd een gedeelte van jou geld. NAGA wil dit probleem oplossen door een enkele gedecentraliseerde cryptocurrency te creëren voor de financiële markt en gaming-industrie.

De tokens kunnen ook gebruikt worden voor de NAGA WALLET. Die dient gebruikt te worden als medium voor gebruikers om de cryptocurrencies te houden en om ze in hun handels- en gameaccounts te storten. De opbrengst van de ICO gaat naar marketing om de groei van het bedrijf en het token te verhogen. Wat opvalt aan deze symbolische verkoop is dat Naga Coin een van ‘s werelds eerste crowdraises is van een volledig gereguleerd, openbaar en beursgenoteerd bedrijf. Het bedrijf is sinds de IPO 2015 met een waarde van 400% toegenomen.

SwipeStox

SwipeStox wordt beschreven als een sociaal netwerk voor handelaren. Het platform heeft binnen 12 maanden na de lancering 2 miljoen transacties verwerkt en genereert momenteel elke maand ongeveer $ 3 tot $ 4 miljard aan handelsvolume. Het platform heeft ook in de afgelopen zes maanden een groei van ten minste 100% meegemaakt.

SwipeStox bestaat uit een scorebord waarin je de toptraders van een bepaalde periode kunt volgen en vervolgens op ‘auto copy’ tikt om alle transacties die door de ‘toptraders’ zijn gemaakt automatisch te kopiëren.

SwipeStox scheidt niet alleen experts aan de ene kant en beginners aan de andere. Met SwipeStox kunnen gebruikers ook de expert zijn voor een specifieke markt of situatie. Deze gebruikers kunnen volgers genereren en geld verdienen door meer volgers te verzamelen.

SwipeStox benadrukt ook een gamified-ervaring die zich onderscheidt van andere brokerplatforms. Het is mobiel en door gebruikers ervaren, en levert meer een game-ervaring dan een traditionele brokerervaring. NAGA heeft dit gedaan om asset trading open te stellen voor de wereldwijde markt van gamers.

Switex

Switex beidt handelaren over de hele wereld een platform voor transparante blokchain-gebaseerde handel in artikelen. De Switex blockchain is het kerngedeelte van het ecosysteem. Op die blockchain staat de registratie van virtuele goederen en de transactie die daarbij horen op verwerkt. Switex wilt het eerste juridische ecosysteem zijn voor goederenhandel tussen gamers. Hiermee kunnen gamers, game ontwikkelaars en uitgevers eerlijk profiteren en deelnemen aan P2P-handel.

De markt is ontworpen om eenvoudig en gebruiksvriendelijk te zijn. Gamers kunnen eenvoudig aanbiedingen plaatsen, volledig controle hebben over hun items (inclusief prijzen, limieten en beperkingen) en geld verdienen door veilige verkoop van virtuele artikelen.

NAGA Wallet

NAGA zal het storten van tokens via de NAGA-portemonnee mogelijk maken in SwipeStox en Switex, evenals toekomstige platforms die deel zullen uitmaken van het NAGA-ecosysteem. De portefeuille wordt verbonden met toonaangevende crypto-uitwisselingen van activa. Gebruikers kunnen fiatgeld omzetten in cryptocurrencies met behulp van de NAGA Wallet.

NAGA Coin of NGC fungeert als de basisvaluta op het platform. Alle NGC-houders zullen deelnemen aan elke transactie die wordt geïnitieerd via NGC en worden uitgevoerd op de hierboven genoemde NAGA-platforms. Alle transactiekosten van het platform worden gestort in een NAGA Coin Loyalty Fund.

NAGA Coin is te kopen en verkopen op de exchange van HitBTC. Wacht niet langer en koop NAGA coin.

GA NAAR HITBTC >>