NavCoin

Koers NAV Coin

Wat is NAV Coin?

NAVcoin (NAV) heeft een voornamelijk doel en dat is om de blockchain technologie die het mogelijk maken om transacties uit te voeren zo eenvoudig mogelijk te maken. NavCoin is heel populair en dat heeft 2 oorzaken. De combinatie van simpelheid en anonimiteit maken deze cryptocurrency zo populair.

NAVcoin ook de voordelen van Bitcoin. Naast deze voordelen heeft het NAV platform ook wat extra’s toegevoegd ten opzichte van de Bitcoin. Zo is er een snellere transactie ten opzichte van Bitcoin is er een optie om 5% te verdienen op je NAV en optionele privébetalingen. Niet alles is het hetzelfde tussen NAV en Bitcoin.

Verschil ten opzichte van Bitcoin

Een heel belangrijk verschil is dat NAV gebruik maakt van een Proof of Stake-algoritme om het NAV-netwerk te beveiligen. Bitcoin maakt hier geen gebruik van maar van Proof of Work.

Door dit wezenlijke verschil is het netwerk van NAV veel lichter en heb je geen krachtige servers nodig om NAV te verdienen. Het enige wat je moet doen is een NAV –wallet instaleren op je desktop of laptop. Daar zet je de ‘staking’-modus aan en dan verdien je automatisch 5% rente per jaar over het bedrag wat je dan in je wallet hebt staan.

Wat maakt NAV coin een goede investering?

NAVcoin is in vele opzichte een hele goed investering en dit laten we zien aan de volgende punten. Een NAVcoin is volledig anoniem. Daarmee willen we zeggen dat met de hulp van technologie NavTex een gebruiker binnen enkele minuten veilige en volledig anonieme transacties kan uitvoeren met behulp van ’subketens’. Deze subketens zorgen ervoor dat de verbinding tussen afzender en de ontvanger wordt verbroken en hierdoor wordt de transactie onvindbaar.

Een andere goede eigenschap van NAV is de lage en snelle transacties. Het maakt niet uit waar jij je bevindt op de wereld je kan over je NAV versturen. De betaling wordt bevestigd binnen 30 seconden en heeft standaard transactiekosten van 0.0001 NAV.

Bij NavCoin wilt zich profileren als betaalmiddel waar privacy centraal staat. Om dit voor elkaar te krijgen moet het niet mogelijk zijn om transactiegegeven te kunnen herleiden. Om dit voor elkaar te krijgen moet de blockchain gebruik maken van een unieke technologie, NacTech. Deze technologie zorgt ervoor dat de blockchain gebruikt maakt van een subchain. De subchain zorgt ervoor dat een transactie niet terug te herleiden is.

NAV Coin is volledig gedecentraliseerd

NAV coin servers worden in vertrouwde clusters verbonden en vormen zo hun eigen netwerk van verwerking servers, iedereen heeft de mogelijkheid om zijn eigen NavTech-server op te zetten en natuurlijk de fees hiervoor te verdienen!

NAVcoin is te verhandelen op de exchange van Binance. Je kan via dit platform NAV coin kopen en verkopen en omzetten naar een andere cryptocurrency is ook mogelijk.

GA NAAR BINANCE >>