Hoe koop je NavCoin?

NavCoin kopen is niet lastig maar gaat net ietsje anders dan het een aanschaffen van bijvoorbeeld Bitcoin. Misschien je nog niet alles gelezen over deze digitale munt daarom verwijzen wij je dan eerst door naar onze pagina waarin deze cryptocurrency uitgelegd worden. Je kan op een aantal verschillende manieren aan NavCoin komen. Wij leggen je hieronder kort 2 manieren uit.

NavCoin via Litebit

Je kan snel en eenvoudig aan NavCoin komen via Litebit. Je hebt moet dan wel rekening houden met dat je een wallet hebt waar je NavCoin kan opslaan. Door naar Litebit.eu te gaan maak je een account aan, als je die nog niet hebt raden wij je aan om deze aan te maken. Je zoekt NavCoin op tussen de digitale munten die NaVCoin aanbiedt. Je vult de hoeveel munten in en geef het NavCoin adres door waar de digitale munten naar toe moeten. Vervolgens geef je de betaalmethode aan en klik je op betalen. Nu ben je in bezit van NavCoin munten.

De tweede manier is om deze digitale munt te kopen via een exchange platform. Wij gebruiken over het algemeen Bittrex. Om te kunnen handelen moet je op dit platform wel beschikken over Bitcoin. Vervolgens zoek je naar NavCoin en je plaatst een bod op de digitale munten met behulp van Bitcoin.

NavCoin als betaalmiddel

NavCoin is recent toegevoegd tot de CoinPayments. Via dit platform kunnen handelaren NAVcoin munten accepteren voor zowel fysieke winkels en online. Wanneer het online gebeurt kan je helemaal anoniem shoppen. NavCoin zorgt ervoor dat je anoniem je producten kan komen. De blockchain zorgt ervoor dat het onmogelijk is om de persoonlijke gegeven van de koper te traceren.