Hoe verkoop je NavCoin

Het verkopen van NavCoin is net zo eenvoudig als het kopen van NavCoin en je kan door het verkopen van NavCoin mooi snel wat extra geld verdienen, mits NavCoin meer waard is geworden. Wanneer je wat hebt geïnvesteerd in NavCoin is het wel handig om te weten dat je ook relatief makkelijk NavCoin kan verkopen. Wil je snel van NavCoin af dan raden wij aan om de digitale munten te verkopen via Litebit.eu.

De mogelijkheden om NavCoin te kopen

Via Litebit kan je snel en eenvoudig je cryptomunten verkopen. Om dit uit te voeren ga je naar het kopje ‘verkopen’ in de menubalk en geeft aan hoeveel munten je wilt verkopen. Je ziet ook meteen hoeveel je totaal in euro’s ontvangt. Na het afronden van je order moet je binnen 15 minuten de aantal NavCoin sturen naar het opgegeven wallet adres. Wanneer je dit niet doet binnen 15minuten wordt de order geannuleerd. Na het volledig afronden van de order moet je dezelfde dag nog het bedrag in euro’s op je bankrekening.

Wanneer je aangeeft in Litebit dat je bijvoorbeeld 25 NavCoin wilt verkopen, dan zie je meteen het totaalbedrag in euro’s tegen de actuele wisselkoers. Wanneer je tot verkoop over gaat, verkoop je NavCoin voor de opgegeven wisselkoers. Er zijn nog andere bedrijven zoals Litebit maar zorg er wel voor dat jij je goed hebt ingelezen in het bedrijf. Eenmaal verstuurt betekent dat je ze kwijt bent.