Universa Blockchain is een protocol en een blockchain-platform voor het maken van bedrijfsapplicaties die gericht zijn op het oplossen van reële sectorale economische problemen. Het is mogelijk om 22 duizend bewerkingen per seconde op het platform te verwerken.

We kunnen bijna geen andere ICO noemen die meer ge-hypt is dan Universa. Het blockchain heeft een veelbelovende potentie en moet bitcoin en ethereum verbeteren door smart contracts beter en eenvoudiger te maken.

In de kern is Universa een infrastructuurproject dat een veel groter ecosysteem van cryptocurrency-betalingen en bijbehorende tokens zou kunnen versturen.

Als een next-gen blockchain-platform gebruikt Universa contract uitvoeringstechnologie en een gedistribueerd grootboek om bestaande cryptocurrency-systemen te verbeteren. Deze verbeteringen zijn bedoeld om de acceptatie van bedrijven in alle geledingen van de samenleving te stimuleren. Deze imperatief wordt gemarkeerd door het volgende citaat:

Waar traditionele blockchains voornamelijk transacties uitvoeren in valuta, is Universa ontworpen om ondersteuning van een symbolische weergave van alles, van paspoorten tot instapkaarten, bustickets of taxitarieven; Dit kunnen zelfs cadeaubonnen, vouchers of lidmaatschapskaarten voor sportscholen zijn.

Je kan een token maken dat jouw eigendomsakte vertegenwoordigt, of alleen de sleutels van het huis. (White papier)

Bovendien heeft het platform tot doel “de meest voorkomende entiteit in elk bedrijfsproces te implementeren: een set van verwezen contactpersonen, ondertekend en gestempeld documenten, zonder een van de vele nadelen gevonden in andere bitcoin-achtige token-gebaseerde oplossingen.”

Universa’s ontwikkelaars beschrijven het platform als een “dun” protocol in tegenstelling tot de fat client die momenteel wordt opgelegd door traditionele blockchains. Dit betekent in essentie dat elke wijziging die wordt toegepast op een contract plaatsvindt in een afzonderlijke contractketen, een ‘C-keten’ genaamd, in tegenstelling tot het bestaande protocol van stapelblokken om één grootboek te maken.

Het Universa-platform is ontworpen om bedrijven te helpen bij het maken van een eenvoudig protocol voor het maken van blockchains en apps, het verlagen van transactiekosten, het verhogen van transactiesnelheden en het behouden van liquiditeit en slimme contracten op de blockchain. Het is in wezen een toegangspoort voor diensten die automatisch elektronische documenten invoeren om dit effectiever te doen via slimme contracten. Via dit protocol belooft Universa de transactiekosten te verlagen op een veilig en betrouwbaar platform.

Uiteindelijk is Universa een infrastructuurproject, wat betekent dat het zal dienen als basis voor toekomstige projecten die hun tokens op de platforms willen integreren. Dit betekent dat er veel aan dit project deelneemt, en het succes ervan kan zeker een hele gemeenschap van blockchain-ontwikkelaars stimuleren.

Token Sale

De openbare verkoop van Universa’s token, UTN, begon op 28 oktober. Tot $ 99 miljoen USD is gepland voor acceptatie tegen een prijs van $ 0,01 per token. Een minimale aankoop van $ 10 is vereist om deel te nemen aan de crowdsale.

Gelden die via het project worden opgehaald, zullen voornamelijk worden besteed aan het Universa-protocol, marketing en ontwikkeling en de oprichting daarvan, waaronder OpenBackend, Blockchain Academy en CryptoNation.

De token-uitverkoop loopt tot 12 december, waardoor beleggers ruim de tijd hebben om deel te nemen als ze vinden dat UTN een waardevolle investering is.

Team

Universa wordt geleid door de getalenteerde Alexander Borodich, die een technologie-investeerder en managing partner is van VentureClub. Hij is ook het voormalig hoofd marketing bij Mail.ru Group, het grootste technologiebedrijf van Rusland.

Het leiderschapsteam omvat ook Sergey Chernov, voormalig CTO bij Cybiko en 17-jarige veteraan van cryptografie, evenals Alex Dovnar, die 20 jaar in digitale marketing heeft doorgebracht. Het team heeft 20 kernmedewerkers, waaronder ontwikkelaars, eventmanagers, systeembeheerders en een crypto-wiskundige (echt cool!).

Er moet ook worden opgemerkt dat Universa de diensten heeft van een John McAfee, die een projectadviseur werd.

Vonnis

Er is heel weinig om niet te houden van Universa. Als een gedistribueerd systeem voor slimme contracten, heeft het de potentie om een ​​digitale valuta-aanbieder te worden zonder afhankelijk te zijn van het mijnbouwproces.

Heeft Universa ook risico’s?

Vraag Universa om te veel? Er is enige bezorgdheid in de investeringsgemeenschap dat iedereen die deze massale kapitaalverhoging wil binnen kan komen. Het is nog niet duidelijk of dit een averechts effect zal hebben door de vraag naar het token te verlagen.

Russische ICO-projecten hebben moeite om van de grond te komen. In combinatie met een minder dan zekere vooruitblik op de regelgeving heeft sommigen de levensvatbaarheid van deze enorme onderneming in twijfel getrokken. We hebben al gezien dat Chinese projecten lijden als gevolg van ICO-verboden. Russische autoriteiten hebben gemengde signalen gegeven over wat zij van plan zijn te doen met het aanbieden van munten.

Universa velen malen sneller dan Ethereum en Bitcoin

Het Universa-platform is maar liefst 60 keer sneller dan Ethereum en veel, veel sneller dan bitcoin, waardoor Universa heel aantrekkelijk is voor het bedrijfsleven. Het platform werkt als een gedistribueerd systeem voor slimme contracten, waardoor het veel sneller, goedkoper en veiliger is dan de toonaangevende blockchains. Er wordt gezegd dat Universa 10.000 transacties per seconde kan bieden, vergeleken met slechts 15 voor Ethereum en zes voor bitcoin.

Universa heeft een sterk toepassingspotentieel en wordt beschouwd als een sterke kandidaat voor bedrijfsacceptatie. Dit is met name het geval wanneer u de oplossingen voor directe betalingsdoorzichtigheid, eigendomsoverdracht en ondersteuning voor verschillende bedrijfsprocessen in overweging neemt. 3

Universa’s samenwerking met John McAffee is een groot pluspunt voor het project en zijn geloofwaardigheid.

Meest belovende ICO van Rusland

Universa wordt algemeen beschouwd als de meest veelbelovende ICO van Rusland. Het bedrijf verwacht dat de symbolische verkoop $ 100 miljoen zal genereren. Op basis van zijn uitstekende technische specificaties, real-world toepassingen en beleggershype is dat cijfer zeker haalbaar.

Details Universa

 

Type: Crowdsale
Symbool: UTN
Platform: Ethereum / Aangepast
Wisselkoers: $ 1 USD = 100 UTN
Maximale ICO-marktkapitalisatie: $ 99 miljoen USD
Totaal aanbod: 14 miljard UTN (10 miljard in omloop)
Geaccepteerde betalingen: Ethereum (ETH)

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here