Sether opent de blockchain voor marketeers, met behulp van een tool die nog niet eerder beschikbaar was.

Smart Contracts brengen transparantie, dus betrouwbaarheid, maar worden geïsoleerd van sociale netwerken. Sether brengt gegevens uit sociale netwerken op een intelligente manier in de slimme contracten. Het integreren van slimme contracten in uw marketingstrategie biedt bedrijven een verbazingwekkend efficiënte en transparante crowd-powered reclamemotor.

Dit brengt een nieuwe manier van communiceren met zich mee die ervoor zorgen dat de kosten voor de supervisie en monitoring worden verminderd.

Sether maakt gebruik van big data-analyse, kunstmatige intelligentie en gedragswetenschappen om elk individu in de doelgroep te begrijpen, zodat je op persoonlijk niveau met hen in contact kan komen. Sether begrijpt groepsgedrag door middel van gemeenschapsstemmen, waardoor je holistische beslissingen kunt nemen.

Sether is het eerste slimme sociale media-gegevensorakel. Bestaande gegevensorakels verplaatsen gegevens tussen elke externe bron en de blockchain. Sether verplaatst, bewaakt en analyseert socialemediadata voor de blockchain en automatiseert de integratie met sociale netwerken.

Hoe doe je mee met deze ICO?

De Token sale is open tot 14 februari. Er is wel een minimum aantal Ethereum nodig. De minimale inleg is 0.1 ETH. Het is mogelijk om Sether te kopen met andere cryptocurrency, bitcoin, litecoin en dash.

Ze willen 100.000.000 SETH tokens minen. De verhouding is 1SETH = 0.003 ETH. Dit betekent dat je met de minimale inleg van 0.1 ETH de beschikking krijgt over 33.3 SETH.  Alle onverkochte tokens in de voorverkoop gaan de crowdsale in. Op basis van de resultaten van de openbare verkoop, aan het einde van de ICO, wordt een evenredig aantal tokens opgeslagen voor het bedrijf en het platform om het evenwicht te bewaren en verdunning te voorkomen. Daarom bezit de community 55%, bezit het bedrijf 35% en bezit het platform 10% van alle uitgebrachte tokens.

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here