OPC Staken, hoe?

Met Proof-Of-Stake-munten en dat is OPC heb je geen dure uitrusting nodig om te mijnen. Mijnbouw gebeurt door te staken en kan op elke computer. Het vereist geen snelle internetverbinding en is energiezuinig. Om te delen, hoeft u alleen maar uw munten in een wallet vast te houden. Deze wallets kunnen op elke computer worden geïnstalleerd. De computer moet wel aan staan, verbonden zijn met het internet, portemonnee moet open staan om zo het staken te ontvangen. Je kunt alleen een inzet ontvangen als de computer is verbonden, dus het is belangrijk om online te zijn voor alle nieuwe blokken om uw omzet te maximaliseren. Dit betekent dat je de portemonnee te allen tijde 24/7 open en verbonden met internet moet hebben. Er zijn 3 manieren om dit te doen:

1. Gebruik een Windows server
2. Schaf een specifieke pc aan
3. Stake op je pc

Door het downloaden van de wallet via de officiele pagina van OP Coin is het mogelijk om de wallet te downloaden voor de besturing software van Windows, Apple en Linux. Na het installeren van de wallet moet je gaan synchroniseren met de blockchain van OP Coin, dit doe je door je wallet te beveiligen met een wachtwoord. Na het aanmaken van een wachtwoord dien je de portemonnee ‘open’ te zetten. Nadat je dit hebt gedaan zie je dat de wallet begint met synchroniseren.

De specificatie van de munt

OPC heeft een PoW / PoS algoritme. De ruimte tussen de verschillende blokken zal 3 min bedragen. Om de blockchain volledig te benutten duurt het 6 uur voordat de blockchain door heeft dat jouw wallet er gebruik van gaat maken voor de volgende beloningen. Je ontvang 80 OPC bij elke 100.000 halvering met een maximale aanvoer van 2.000.000 met een premie van 5%

Gebruik een windows server

Tenzij u een extra computer hebt, is het opzetten van een Windows Server de meest kosteneffectieve en handige manier om je portefeuille te hosten. Vanaf slechts $ 20 per maand kunt u een privé Windows Server instellen waarmee u vanaf elke computer toegang hebt tot een Windows Desktop en uw sluimerende portefeuilles. Dit is mijn voorkeursmethode voor uitzetten. Hiermee kan je gemakkelijk op elk moment je  portefeuilles openen, zodat je koop-, verkoop- en muntcontrole kan uitvoeren. Het loont zichzelf in slechts een paar minuten staken. Het is erg belangrijk dat je de juiste beveiligingsmaatregelen neemt om jouw Windows Server te beveiligen tegen hackers. De Windows Server betaalt zich terug in één stake – en ik krijg veel stakingen per dag. portemonnee en leer hoe u een portemonnee kunt instellen.

Specifieke computer aanschaffen

Als je geen Windows Server wilt instellen, is een andere optie een speciale stake computer. Dit kan kosteneffectief zijn als je een extra computer hebt die momenteel niet wordt gebruikt. Als je echter een nieuwe computer koopt die speciaal bedoeld is om te staken, kan dit de minst kosteneffectieve manier zijn om in te zetten. Met een speciale inrichtende computer hoeft jij je verder geen zorgen te maken. Ook is jouw risico om te worden gehackt mogelijk lager. Je hebt op een eenvoudig manier toegang tot je munten via deze computer. Je bent echter wel zelf verantwoordelijk voor het 24/7 online houden van de computer.

Staken op je PC

Als de Windows Server en de speciale pc niet voor jou werken is er ook nog een derde manier en dat is de goedkoopste manier. Gebruik gewoon de computer waarop je nu op werkt en mee het internet op gaat. Als je een desktop pc hebt die 24/7 online blijft, zal dit niet echt een probleem zijn. Als je echter een laptop hebt waarmee je dagelijks reist, zal het moeilijk zijn om je portemonnee 24/7 verbonden en uit te zetten.