Request Network

Koers Request Network

Wat is Request Network?

Request Network (REQ) Is een gedecentraliseerd netwerk waarmee iedereen peer-to-peer-betalingen kan aanvragen dat draait op het krachtige Ethereum Blockchain-platform. REQ stelt iedereen over de hele wereld in staat om een ​​betaling aan te vragen en betaald te krijgen. Het doel is om betalingssystemen zoals PayPal te vervangen en de meest geavanceerde betalingsvoorwaarden beschikbaar te maken voor iedereen. Het project heeft veel potentieel en lijkt op dit moment ondergewaardeerd vanwege alle recente Bitcoin harde forks.

REQ wordt uitgevoerd op het Ethereum-platform, dus het is een op ERC-20 gebaseerd token dat uitstekend is omdat je het gemakkelijk in myetherwallet kunt opslaan. Het is een gedecentraliseerd netwerk waarmee gebruikers veilig betalingen kunnen uitvoeren vanuit de hele wereld en het werkt met elke primaire wereldwijde valuta.

Online betaling

Online winkelen vereist momenteel betaling met een creditcard / betaalkaart, waardoor gevoelige informatie wordt weergegeven. Met Request blijven de gegevens van de gebruiker beschermd. Er zijn geen derde partijen bij betrokken, dus de merchant fees kunnen worden verlaagd.

Het Request Network is er trots op dat het flexibel is en van plan is om nog lang te blijven hangen. Het kan werken met IoT en toekomstige systemen. Het heeft veel gebruikscasussen zoals online betalingen, facturering en budgettransparantie die overheden en organisaties van de wereld nuttig kunnen vinden, omdat het de corruptie van de huidige agentschappen zou verminderen.

Automatisering van banen

Accounting – de grootboeken van Request automatiseert het boekhoudproces, waarbij zaken als betalingen en BTW-teruggaven automatisch worden uitgevoerd en geregistreerd.

Audit – het gebruik van blockchain voor accounting is een kans om compliance te vereenvoudigen.

Vereenvoudiging van commerciële hulpmiddelen

Verzoek biedt gemakkelijke toegang tot tools zoals escrow of factoring voor bedrijven en particulieren.

Gebruikers kunnen ervoor kiezen om alleen te betalen bij aflevering van een product of dienst, of om de borg van een appartement op escrow veilig te stellen, in plaats van de rekening van de verhuurder te crediteren.

Request Network is ook gebouwd en word ondersteund door andere cryptoprojecten zoals Civic, OX en Aragon. Het moederbedrijf van Request Network Moneytis lijk op hoe Omisego het OMG-token ondersteunt. Veel banken willen zogenaamd nog niks weten van Bitcoin of andere cryptocurrency maar het team van Request Network heeft een relatie met de ING Bank. De grootste Nederlandse financiële dienstverlener met een omzet van 17,49 miljard euro in 2016 werkt nauw samen met het team.

ING is niet de enige belangrijke stille kracht achter dit project zo is Y Combinator ook een belangrijke partner. Dit is een bedrijf dat in het verleden heel succesvol is geweest met het financieren verschillende startups waaronder Reddit, Airbnb en Dropbox.

Het team van Request Network

Het team wordt gevormd door zes zeer gemotiveerde mensen die al een succesvol bedrijf Moneytis hebben opgericht. Het team is ervaren en staat al vele jaren in de blockchain-scene. Een van hun adviseurs, Gilles Fedak, trok ook mijn aandacht omdat hij de mede-oprichter is van een crypto-project met de naam IEx.ec en zoals je weet ben ik een grote fan van dat project.

REQ is te verhandelen via het platform van Binance. Door eerst Bitcoins te kopen kan je deze versturen naar Binance. Wil je graag weten hoe Binance precies werkt, lees dan de handleiding over Binance op Coinprimeur.nl

GA NAAR BINANCE >>