Het is een feit dat de wereld van cryptocurrencies alleen maar groter en interessanter wordt en was de bekendste munt tot nu toe de bitcoin, al snel volgde ethereum.  Er komen nu weer twee nieuwe digitale munten bij: de Litecoin en de Ripple en wanneer zou de Dogecoin aan gaan slaan? Vraag is nu waarom de Litecoin en de Ripple ineens in populariteit winnen.

De geschiedenis van de bitcoin is ons alleen wel bekend. Had je ooit voor 50 euro bitcoins gekocht dan was je nu zeer rijk. Maar daar hebben we nu niets aan want het is interessanter om te weten hoe je nu op dit moment kunt gaan verdienen aan eht digitale geld. Goede optie is de ethereum, nog niet zo bekend als de bitcoin maar hij heeft wel veel potentieel. Nadeel is dat deze op het moment 720 dollar is en dat koop je niet zomaar even. Eigenlijk willen we een munt met veel potentieel en waarvan je er veel kunt kopen maar waar vind je die.

De Litecoin

Om te beginnen noemen we de Litecoin. Hij is waarschijnlijk qua prijs niet heel erg interessant meer maar heeft wel veel potentieel volgens de kenners. Hij is bijna hetzelfde als de bitcoin maar heeft 1 groot verschil namelijk dat het veel minder rekenkracht kost om hem te maken. Hierdoor kan iedereen met een normale computer deze munt ‘minen’. Daarnaast zijn er veel meer Litecoins beschikbaar dan bitcoins. De verhouding is 84 miljoen tegenover 21 miljoen. De bitcoin zou voor grote aankopen moeten zijn zoals een huis of een auto. De Litecoin is bedacht als kleingeld voor bij de slager…Ondanks dat is de Litecoin toch nog een risico vol idee. Charlie Lee, de bedenker van Litecoin zegt dat de waarde van crypto’s flink overschat worden op het moment.

De Ripple

Wil je het gevoel hebben dat je honderden muntjes in het bezit hebt voor een klein bedrag ga dan met Ripple aan de slag. Deze digitale munt is onlangs gestegen met 250% in een week. Ook deze munt is weer anders dan de Litecoin en de bitcoin. De Litecoin heeft als doel een internationaal betaalnetwerk op te zetten waar betalingen op een supersnelle manier verwerkt kunnen worden, overal en wereldwijd. Dit betaalnetwerk heft zijn eigen munt, de Ripple. De Ripple zit, in tegenstelling tot de andere cryptovaluta, niet op de blockchain en heeft dus geen volledige anonimiteit. Dat was ook niet het doel van deze munt.

 

Bron: www.degeldpers.nl  litecoin en ripple zijn nieuwe cryptocurrencies die je moet hebben

GA NAAR BINANCE >>

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here